2020-01-05 21:47:41
Φωτογραφία για GT 73 EQ PowerMercedes AMG   4-Door Coupe.
Η Mercedes-AMG πειραματίζεται πάνω σε ένα υβριδικό GT τετράθυρο Coupe για το 2020,

που θα είναι η απάντηση στην Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

Όταν η Mercedes-Benz παρουσίασε σε συνεργασία με την AMG την GT Concept το 2017, έλεγε πως έπαιρνε κίνηση από ένα ισχυρό υβριδικό συνδυασμό κινητήρα V-8 αλλά και ηλεκτροκινητήρα. Μέχρι στιγμής, ένα τέτοιο σύνολο δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα, αλλά φαίνεται ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν.

Ο επίσημος βελτιωτικός οίκος με έδρα το Affalterbach, έδωσε στην δημοσιότητα, ένα video, που δείχνει τι έγινε το 2019 και προς το τέλος του, στο σημείο 2:17, εμφανίζεται ένα πρωτότυπο GT τετράθυρο Coupe να επιταχύνει σιωπηλά, με την ετικέτα: «το μέλλον της απόδοσης».Το πρωτότυπο αφορά μια νέα plug-in υβριδική έκδοση του σούπερ sedan AMG, που θα παρουσιάσει το 2020 και πιθανώς με το όνομα GT 73 EQ Power 4-Door Coupe.

Η AMG δεν έδωσε ακόμη προδιαγραφές για το μοντέλο, αλλά οι φήμες μιλούν για 805 ίππους (συνδυασμένη ιπποδύναμη)
. Συγκεκριμένα, η AMG ανέφερε ότι το concept περιελαμβάνει ένα κινητήρα 4.0-λίτρων twin-turbocharged V-8 μαζί με ένα ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα.Είναι πολύ πιθανό η GT 4-Door Coupe plug-in hybrid να ζυγίζει περισσότερο από την GT 63 S, έτσι θα πρέπει να ξεπερνά τους 630 ίππους της έκδοσης με συμβατικό κινητήρα για να αντισταθμίσει το επιπλέον βάρος. Με τους 805 ίππους το 0-100 θα έρχεται σε 3 δευτερόλεπτα. Φυσικά, το υβριδικό σύστημα plug-in θα εφαρμοστεί και σε άλλα μοντέλα της σειράς AMG.

Οι πιθανοί αγοραστές θα πρέπει να αναμένουν μια υψηλή τιμή αγοράς για την υβριδική έκδοση της AMG GT 63 S ξεκινά από τα 145.000 ευρώ στην Γερμανία. Πάντως ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, σε μια συνέντευξη του, τον Σεπτεμβρίου δήλωσε ότι ένα ηλεκτρικό AMG είναι στα σχέδια της εταιρίας. Αναμένεται να βασιστεί στην πλατφόρμα EV της Mercedes-Benz που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος με το sedan EQS.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ