2020-01-06 12:31:34
Φωτογραφία για Το Μήνυμα των Αγγέλων για το 2020

Έχει έρθει και έχεις φτάσει και εσύ! Δεν είναι τυχαίο, αυτός ο αριθμός 20/20! Το 2020 είναι ένα έτος οραματισμού και σαφήνειας. Είναι ένα έτος ανοίγματος, πύλης.



Είναι ένα άνοιγμα, μία πύλη προς την Αλήθεια. Ανοίγοντας, θα βλέπετε με πλήρη σαφήνεια την αλήθεια που υπήρχε γύρω από σας και μέσα σας, την αλήθεια ότι είστε έτοιμοι τώρα να δείτε για τον εαυτό σας και τον κόσμο και την ετοιμότητα να ενεργήσετε σε αυτόν. Αυτό το φαινομενικά “μικρό πράγμα” αλλάζει τα πάντα για σας και για τον πολιτισμό σας και την κοινωνία, στο σύνολό της.

Μόλις δείτε τα πράγματα όπως είναι, δεν θα μπορείτε πλέον να τα ξε-δείτε. Μόλις μάθετε, δεν θα μπορείτε να ξε-μάθετε. Το 2020 είναι ένα έτος αποφασιστικής δράσης. Μόλις είστε ξεκάθαροι στο μονοπάτι προς τα εμπρός, στρέφεστε τολμηρά προς αυτή την κατεύθυνση με το νέο θάρρος, την οδήγηση, το πάθος και την αποφασιστικότητα. Καθώς προχωράτε έτσι θα συμβαίνει και συλλογικά.

Όπως ένα παιχνίδι “Kerplunk” ή “Jenga”, με την κίνηση ενός μικρού κομματιού – όπου εσύ είσαι το ένα κομμάτι -, έρχεται μια τεράστια αλλαγή. Αυτή είναι η μαζική αφύπνιση για την οποία προετοιμάζεστε. Όλοι θα δουν τι έχει κρυφτεί από την καθαρή θέα, αλλά η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και η αλήθεια θα σας αφήσει ελεύθερο.

Αφού απελευθερωθείτε, θα αισθανθείτε σαν ένα μικρό παιδί που θα αφήσει την άκρη της πισίνας και τελικά θα κολυμπήσει στο νερό. Θα την αισθανθείς απεριόριστη, παιχνιδιάρικη, διασκεδαστική, τεράστια και γεμάτη με δυνατότητες.

Τελικά, θα μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε τι υπάρχει “εκεί έξω”, εκεί όπου φαινόταν κάποτε τρομακτικό, μόνο και μόνο για να μάθετε ότι είναι ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό μέρος που πραγματικά είναι σαν ένα παιχνίδι και ότι οι φόβοι σας ήταν πολύ υπερτιμημένοι!

Θα διαπιστώσετε ότι όλοι οι αγώνες σας, οι αγωνίες σας και οι δυσκολίες που έχετε συναντήσει, υπήρξαν πραγματικά για να σας διδάσκουν πώς να κολυμπήσετε σε αυτή την πισίνα.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε όταν φτάσετε σε αυτό το “νέο μέρος” είναι να ξέρετε ότι όπου κι αν προσγειωθείτε, θα έχετε τα εργαλεία και τους πόρους για να πάρετε ό, τι θα έχετε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή για να κάνετε τα πάντα να λειτουργούν για σας.

Απλά πρέπει να πιστεύεις. Η πίστη στον εαυτό σου είναι απαραίτητη. Αυτό είναι το πραγματικό Χρυσό Εισιτήριο. Αυτό εννοούσε ο Ιησούς όταν μιλούσε για “μετακίνηση βουνών εάν πιστεύεις”. Το μόνο “βουνό” που πρέπει να μετακινήσεις είσαι, εσύ. Απλά κινήσου.

Δημιουργήστε τη ζωή που θέλετε με αυτό που υπάρχει στη διάθεσή σας. Ακριβώς όπως ένας σεφ που πρέπει από τη λήψη τυχαίων συστατικών να δημιουργήσει ένα γκουρμέ γεύμα, έτσι και εσείς μπορείτε να πάρετε αυτό που έχετε και να “μαγειρέψετε”, να επινοήσετε, να δημιουργήσετε, να φανερώσετε αυτό που θέλετε να συνειδητοποιήσετε χρησιμοποιώντας τη θετικότητα και την πρόθεση να το μετατρέψετε σε κάτι πραγματικά φοβερό. Η ενέργεια και η ύλη είναι ένα.

Έχετε ένα καθαρό εκμαγείο, μια νέα δεκαετία, μια νέα ενέργεια, μια νέα ζωή. Κάντε αυτό που θέλετε. Παρακολουθήστε όλα τα πράγματα που “μεταστοιχειώνονται” για εσάς, για τους αγαπημένους σας, για τον κόσμο. Έχετε φτάσει στο σημείο ανατροπής! Ετοιμαστείτε! Είναι αυτό που περιμένατε τόσο καιρό!

diadrastika.com



Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Το Μήνυμα των Αγγέλων για το 2020 periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ