2020-01-07 19:22:36
Φωτογραφία για AltDeploy, η εναλλακτική λύση για το Cydia Impactor για την εγκατάσταση αρχείων IPA
Το AltDeploy είναι το όνομα ενός νέου εργαλείου που προσφέρει την ίδια δουλειά με τον Cydia Impactor, δηλαδή την εγκατάσταση αρχείων IPA στο iPhone ή το iPad χωρίς την έγκριση της Apple. Αυτά τα αρχεία χρησιμοποιούνται κυρίως για τη δημιουργία jailbreak στη συσκευή σας ή για την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός του App Store.  

Το συμφέρον του AltDeploy είναι ότι ο Cydia Impactor δεν λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες λόγω αλλαγής που έκανε η Apple από την άποψη των διακομιστών της. Ο Saurik, ο οποίος διαχειρίζεται το Cydia και το Cydia Impactor, δήλωσε ότι θα ρίξει μια ματιά καποια στιγμή, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα. Το AltDeploy έρχεται λοιπόν στη κατάλληλη στιγμή, όπου το εργαλείο υποστηρίζεται από τον Pixelomer.

Συγκριτικά το AltDeploy μοιάζει λίγο με το Cydia Impactor αν και ο τρόπος λειτουργίας του δεν είναι εντελώς ίδιος ωστόσο. Το AltDeploy απαιτεί την εγκατάσταση μιας προσθήκης στην εφαρμογή αλληλογραφίας σε υπολογιστές Mac και  την ενεργοποίησή του (Mail=>Προτιμήσεις=> Διαχείριση μονάδων) και την ανοικτή εφαρμογή του Mail κατά την εγκατάσταση του αρχείου IPA. Γιατί αυτή η μέθοδος; Ο δημιουργός του δεν αναφερει το γιατί, αλλά η τεχνική του λειτουργεί ούτως ή άλλως και το αρχείο IPA εγκαθίσταται κανονικότατα.

Το AltDeploy είναι διαθέσιμο μόνο για Mac αυτή τη στιγμή. Η πρώτη έκδοση είναι διαθέσιμη σε αυτή τη διεύθυνση . Σημειώστε ότι το AltDeploy είναι ανοικτού κώδικα, όπου ο πηγαίος κώδικας του οποίου βρίσκεται στο GitHub .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ