2020-01-07 23:55:16
Φωτογραφία για Δίκη για βιασμό ταξιτζή: Βρισιές μεταξύ κατηγορούμενου και θύματος
Ανέβηκαν και πάλι σήμερα οι τόνοι στη δίκη που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί, τον Νοέμβριο του 2018, σε απόμερο σημείο πίσω από

τη Γεωπονική Σχολή της Αθήνας. Κατηγορούμενος για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ένας νέος ηθοποιός, που μάλιστα βρίσκεται προφυλακισμένος. Αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

Κατά τη διαδικασία στο δικαστήριο υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των δικηγόρων των δυο πλευρών – χαρακτηρισμοί όπως «ποταπός» και «ανάγωγος» ακούστηκαν στην αίθουσα – ενώ κόκκινο χτύπησε η ένταση και μεταξύ του κατηγορούμενου ηθοποιού και του θύματος, σύμφωνα με τη δικογραφία, του νεαρού δηλαδή πρώην, σήμερα, αυτοκινητιστή.

Μάλιστα, κατά τη σημερινή διαδικασία, επιδείχθηκαν στη Χρ. Αντωνοπούλου, ψυχολόγο που κατέθεσε ως μάρτυρας, τα ερωτικά βοηθήματα που φέρεται να είχε στη κατοχή του ο κατηγορούμενος.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή της η κυρία Αντωνοπούλου,ανέφερε πως «ο οδηγός ταξί είχε μετατραυματικό σοκ και τα συναισθήματα του διαφοροποιούνται όταν η μνήμη φέρνει ξανά το περιστατικό».


Παράλληλα, η μάρτυρας επισήμανε πως «το θλον όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου».

Στη συνέχεια και με αφορμή την η αναφορά της μάρτυρος για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές του κατηγορουμένου ηθοποιού, σημειώθηκε έντονη αντίδραση της υπεράσπισης. «Δεν τον έχετε εξετάσει καν, πως λέτε τέτοια πράγματα, που βασίζετε τα συμπεράσματα αυτά» είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού στη μάρτυρα και εκείνη απάντηση πως έχει διαβάσει συνεντεύξεις του αλλά και τη δικογραφία.

Η ένταση μεταφέρθηκε στη συνέχεια μεταξύ του κατηγορουμένου και του οδηγού ταξί. Οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή την χρήση ουσιών, στην οποία αναφέρθηκε η ψυχολογος.

Κατηγορούμενος: Ποιες ουσίες;

Οδηγός ταξί: Αυτές που πίνεις

Κατηγορούμενος: Κι εσύ πουλάς

Οδηγός ταξί: Μη σου γ@@@, που θα μου πεις ότι πουλάω μ@@@

Ακροατήριο: Κάτσε κάτω τραμπούκε

Νωρίτερα, στο δικαστήριο κατέθεσε η αρραβωνιαστικιά του νεαρού πρώην σήμερα αυτοκινητιστή, η οποία περιέγραψε στο δικαστήριο την εικόνα του συντρόφου της, όταν πήγε να τη βρει στο εστιατόριο που εργαζόταν μετά τα συμβάντα στο νοσοκομείο. «Ήρθε στο χώρο που βρίσκομαι, ήταν χάλια, υποβασταζόμενος από τον φίλο του. Μου είπε ότι ο πελάτης του έριξε κάτι, ότι βρέθηκαν σε ένα δασάκι έχασε τις αισθήσεις τους ότι ξύπνησε και το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο ενώ είδε τον πελάτη να του χαϊδεύει τις ρώγες», είπε η μάρτυρας περιγράφοντας στη συνέχεια στην εικόνα του αρραβωνιαστικού της, όταν την επόμενη ημέρα η ιατροδικαστής, στην οποία πήγαν μετά από προτροπή των αστυνομικών, τον ενημέρωσε ότι έχει βιασθεί:

«Εκεί που κάθομαι απέξω και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος. Φώναζε: «τι κάνανε σε μένα;».

Έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση...Μας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω με θλον όργανο.

Αυτή ήταν η χειρότερη μέρα. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες».

Ακόμη, η μάρτυρας χαρακτήρισε τον σύντροφό της αξιόπιστο, επισημαίνοντας στην στην κατάθεσή της τα εξής: «Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνεια του, δεν θα επιχειρούσα να ξεκινήσω οικογένεια με έναν άνθρωπο για τον οποίο θα είχα αμφιβολίες».

Ακόμη, κατάθεσε πως ο σύντροφός της «έμοιαζε να έχει κενά μνήμης, αναρωτιόταν διαρκώς γιατί δεν θυμάται» και υποστήριξε ακόμη πως ο κατηγορούμενος ηθοποιός την προηγούμενη ημέρα είχε ψάξει στο διαδίκτυο για «σκληρό πορνό με ταξιτζήδες».

Στη δίκη κατέθεσε στη συνέχεια ο πατέρας του κατηγορούμενου ηθοποιού, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Βρίσκομαι εδώ μόνο και μόνο γιατί έχω πειστεί για την αθωότητα του παιδιού μου αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ να τον υπερασπιστώ σε ένα τόσο βαρύ κακούργημα...Δεν είναι δυνατόν ο γιος μου που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις».

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε και στον οδηγό ταξί ο μάρτυρας άφησε αιχμές για τα κίνητρα του. «Αισθάνονταν ότι θα μπλέξει επειδή μετέφερε στο νοσοκομείο έναν νεκρό, έναν λιπόθυμο. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή διαβάστηκε ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο ίδιος υποστήριξε ότι τη νύχτα που φέρεται να έλαβε χώρα το συμβάν του βιασμού πίσω από τη Γεωπονική, ένα τρίτο άτομο συνομίλησε με τον οδηγό του ταξί, καθώς και ότι υπήρξε πλημμελής έρευνα των αστυνομικών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ