2020-01-07 23:59:04
Φωτογραφία για Υπόθεση Ντούλου: Συνελήφθη ξανά o ομογενής
Αναμένονται δύο ακόμη συλλήψεις - Στα μέσα του περασμένου Ιουνίου ο Φώτης Ντούλος είχε καταβάλει εγγύηση ύψους μισού εκατομμυρίου δολαρίων και είχε αφεθεί ελεύθερος με

περιοριστικούς όρους

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση - θρίλερ της εξαφάνισης της πρώην συζύγου του Φώτη Ντούλου. Ο ελληνικής καταγωγής κτηματομεσίτης συνελήφθη ξανά, αυτή τη φορά με την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του, στο Κονέκτικατ. Η γυναίκα, μητέρα πέντε παιδιών είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Μάιο αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο.

Ο Ντούλος έρχεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της δολοφονίας, της απαγωγής και της συνωμοσίας.

Στο μεταξύ, εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν σε βάρος δύο ανθρώπων. Ο ένας αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας και ο άλλος της συμμετοχής στο έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα του περασμένου Ιουνίου ο Φώτης Ντούλος είχε καταβάλει εγγύηση ύψους μισού εκατομμυρίου δολαρίων και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.


Νωρίτερα το πρωί της ίδιας μέρας, ο Ντούλος και η σύντροφός του Μισέλ Τροκόνη (Trokonis), δήλωσαν ενώπιον του δικαστηρίου στο Κονέκτικατ πως είναι αθώοι για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται σχετικά με την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του Φώτη Ντούλου και μητέρας των παιδιών του.

Ο Φώτης Ντούλος και η Μισέλ Τροκόνη είχαν συλληφθεί την 1η Ιουνίου με τις κατηγορίες της παραποίησης στοιχείων και παρεμπόδισης της έρευνας.

Η ζωή του Φώτη Ντούλου

Γόνος εύπορης οικογένειας και ένας ιδιαίτερα γοητευτικός νεαρός στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ο Φώτης Ντούλος λάτρευε το θαλάσσιο σκι και έφευγε από τη Χατζηγιάνη Μέξη στο «Hilton» για να κατέβει στον «Αστέρα» και να επιδοθεί στο αγαπημένο του σπορ. Η ζωή του φάνταζε ιδανική όταν έφυγε στην Αμερική για σπουδές, πρώτα στο Columbia και μετά στο Brown προτού μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπου δούλεψε στην Ernst & Young, μία από τις πλέον γνωστές εταιρείες ορκωτών λογιστών στον κόσμο.

Εβγαζε πολύ καλά λεφτά και είχε τη δυνατότητα το καλοκαίρι να κάνει θαλάσσιο σκι στα Χάμπτονς και τον χειμώνα να κατεβαίνει τις χιονισμένες πλαγιές του Ασπεν, στο Κολοράντο. Εκεί όπου ένα βράδυ είδε ξανά την παλιά του συμφοιτήτρια Τζένιφερ Φάρμπερ, μια όμορφη γυναίκα με την οποία έμελλε να πορευτούν μαζί για 12 χρόνια. Το διαζύγιό τους δεν ήταν εύκολο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, δύο φορές δίδυμα (δύο αγόρια και αγόρι - κορίτσι και στο στη συνέχεια άλλη μία κόρη), τα οποία βρέθηκαν άθελά τους μέσα στη δίνη ενός σκληρού χωρισμού.

Στις 24 Μαΐου η πρώην σύζυγος του Φώτη, που έμενε μαζί με τα παιδιά στη Νέα Χαναάν, σε μια εντυπωσιακή κατοικία που είχε νοικιάσει, εθεάθη ζωντανή για τελευταία φορά. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε και ο εφιάλτης του Ελληνα επιχειρηματία, τον οποίο οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν άμεσα εμπλεκόμενο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ