2020-01-08 18:44:21
Φωτογραφία για Τώρα και η Apple παρακολουθεί τις εικόνες σας για να προστατεύσει λέει τα παιδιά
Η Apple δεν θέλει να αφήσει την εκμετάλλευση των παιδιών ατιμώρητη σε οποιαδήποτε μορφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κατασκευαστής των iphone (όπως ισχυρίζεται) αναλύει τις φωτογραφίες που αποστέλλονται στο iCloud από τους χρήστες, με σκοπό την ανίχνευση εκείνων όπου υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση με παιδιά. 

"Χρησιμοποιούμε ορισμένες τεχνολογίες για να βοηθήσουμε στην ανίχνευση υλικού για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών", δήλωσε η Jane Horvath, παγκόσμιος υπεύθυνη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στην Apple, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στο CES στο Λας Βέγκας.

Από την πλευρά του, ένας εκπρόσωπος της Apple ανέφερε στο Telegraph μια παράγραφο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπό του :

"Η Apple δεσμεύεται να προστατεύει τα παιδιά στο οικοσύστημα μας, ανεξάρτητα από το πού χρησιμοποιούνται τα προϊόντα μας, και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την καινοτομία στον τομέα αυτό
. Έχουμε αναπτύξει ισχυρή προστασία σε όλα τα επίπεδα της πλατφόρμας λογισμικού μας και σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού μας. Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, η Apple χρησιμοποιεί  την τεχνολογία αντιστοίχισης εικόνων για να βοηθήσει στην εύρεση και αναφορά περιπτώσεων παιδικής εκμετάλλευσης. Όπως τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα συστήματά μας χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές υπογραφές για την εύρεση υποψιών για εκμετάλλευση παιδιών. Επικυρώνουμε κάθε αλληλογραφία με ατομική εξέταση. Οι λογαριασμοί που περιέχουν περιεχόμενο παιδικής εκμετάλλευσης παραβιάζουν τους όρους παροχής υπηρεσιών μας και οι λογαριασμοί που βρίσκουμε με αυτό το υλικό θα απενεργοποιηθούν. "

Η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία που χρησιμοποιεί αυτήν την ανάλυση. Το Facebook, το Twitter, η Google και άλλες εταιρείες τεχνολογίας κάνουν το ίδιο και περνούν από ένα σύστημα που ονομάζεται PhotoDNA το περιεχόμενο. Η Apple δεν λέει αν χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα το PhotoDNA.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ