2020-01-09 15:00:58
Φωτογραφία για Ρόδος: Αθωώθηκε ο πατέρας που χαστούκισε την κόρη του
Aθώος κρίθηκε χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας 33χρονος άνδρας, που κατηγορείται για βλάβη σε βάρος αδύναμων προσώπων και συγκεκριμένα της 13χρονης κόρης του.

Ο 33χρονος πατέρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου μετά από καταγγελία, καθώς φαίνεται ότι την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου χαστούκισε τν 13χρονη κόρη του.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό της συνηγόρου του κ. Βάσιας Παπαγεωργίου ότι το χαστούκι έγινε προς σωφρονισμό και τον έκρινε αθώο. Η ανήλικη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι την επίμαχη ημέρα μάλωνε με την μητέρα της και όταν την άκουσε ο πατέρας της την χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να το χτυπήσει στην συνέχεια στον τοίχο.

Άρχισε να πονάει, όπως είπε, στο αυτί και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Ο πατέρας κατέστησε σαφές ότι η κόρη του είχε αργήσει να επιστρέψει από έξοδο, πράγμα που κάνει επανειλημμένως και ζητούσε επιτακτικά από την μητέρα της να φύγει και να επιστρέψει στις 22:00. Όταν της μιλούσε του απαντούσε με ειρωνικό ύφος, ενώ τόνισε ότι βρισκόταν σε βρασμό ψυχής όταν την χτύπησε για την κακή της συμπεριφορά.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ