2020-01-09 16:05:28
Φωτογραφία για Η Kate Middleton κλείνει αύριο τα 38 και αυτό είναι το πρώτο δώρο που έλαβε
 H Δούκισσα του Cambridge γιορτάζει τα γενέθλιά της και γνωρίζουμε ήδη ότι ο σύζυγός

της, Πρίγκιπας William, ετοιμάσε μια υπέροχη μέρα για εκείνη και την οικογένειά τους. Αλλά τι δώρο αγοράζεις σε μια γυναίκα που έχει τα πάντα; Λοιπόν, η διεύθυνση της οργάνωσης PETA για τα δικαιώματα των ζώων είχαν μια ωραία ιδέα – έστειλαν την Kate ένα δώρο γενεθλίων και είναι μια εκπληκτική τσάντα.

Το κλασικό αξεσουάρ είναι από την eco-friendly γαλλική μάρκα Ashoka – ένα από τα brands που κέρδισαν τα PETA Fashion Awards 2019. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από δέρμα μήλου – ένα φιλικό προς το περιβάλλον, 100% vegan υλικό από – ναι μάντεψες σωστά – φλούδι μήλου. Αυτό το έξυπνο υλικό δημιουργείται από την ανακύκλωση απορριμμάτων τροφίμων και έχει πολύ μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από το δέρμα των ζώων. Η ΡΕΤΑ ελπίζει ότι το δώρο θα ενθαρρύνει τη Δούκισσα να κάνει συνειδητές, φιλικές προς τα ζώα επιλογές στην γκαρνταρόμπα της – και πολλούς θαυμαστές της να κάνουν το ίδιο. ”


Η νέα τσάντα της Kate έχει τρία εσωτερικά μέρη, και η εσωτερική επένδυση της τσάντας είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Και το καλύτερο από όλα; Μπορούμε να την παραγγείλουμε κι εμείς online για το ποσό των €240.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα ακτιβιστών των δικαιωμάτων των ζώων στέλνει δώρο στην βασιλική οικογένεια αφού στο παρελθόν έχουν χαρίσει στη Δούκισσα ένα vegan μάλλινο παλτό, καθώς και ένα cardigan για τον μικρό Archie. Επίσης, έστειλαν ένα ζευγάρι παπούτσια από vegan δέρμα στην πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Theresa May.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ