2020-01-09 18:38:04
Φωτογραφία για Εκπληκτικό...τα ακουστικά Airpods Pro λειτουργούν μια χαρά και σε ένα iPhone 3GS
Έχετε ένα iPhone 3GS που βρίσκεται σε ένα συρτάρι ξεχασμένο; Ο χρήστης Zed στο Twitter προσπάθησε να συνδέσει το AirPods Pro με το iPhone του που κυκλοφόρησε το 2009 και τα καλά νέα είναι ότι δουλεύει μια χαρά και ας είναι τόσα χρόνια μετά. 

"Το AirPods Pro λειτουργεί τέλεια με το iPhone 3GS", δήλωσε ο Zed στο tweet του. "Ανησυχούσα ότι η ενεργή μείωση θορύβου δεν θα λειτουργούσε, αλλά μπορείτε ακόμα να αλλάζετε τις λειτουργίες πατώντας και κρατώντας το ακουστικό", προσθέτει.

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του iPhone 3GS και των νεώτερων iPhone: δεν είναι δυνατή η τροποποίηση της ενεργού μείωσης του θορύβου ή της λειτουργίας Διαφάνεια από το iOS και θα πρέπει να το κάνετε απευθείας από το AirPods Pro. Αυτό εξηγείται από τη λειτουργικότητα λογισμικού που υπάρχει στις πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Και στην περίπτωση του iPhone 3GS, η πιο πρόσφατη διαθέσιμη ενημέρωση είναι το iOS 6.1.6. που χρονολογείται από το 2014, όταν τα AirPods (ακόμη και η πρώτη γενιά) δεν ήταν διαθέσιμα.

Ας μη ξεχνάμε ότι τα AirPods λειτουργούν ακόμη και με συσκευές εκτός της Apple, όπως τα smartphone του Android. όπου λειτουργούν ως ακουστικά Bluetooth.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ