2020-01-10 12:00:33
Φωτογραφία για Έκλεισε για το Your Face Sounds Familiar...
Είναι ένα πρόσωπο που είχε ακουστεί για διάφορα projects, ωστόσο τελικά έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και όπως αναφέρει το ethnos.gr θα τον δούμε στον νέο κύκλο του “Your Face Sounds Familiar”. Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είναι ο πρώτος παίκτης που «έκλεισε» επίσημα για το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου. 

Στον κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρουν πολύ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός πως το πρότζεκτ ήταν ανάμεσα στα ελάχιστα -«Καλημέρα Ελλάδα», «Λάμψη», «Ciao ANT1», «Εγκλήματα» και «Αγριες Μέλισσες»- που συμπεριελήφθησαν στο μεγάλο επετειακό τρέιλερ του σταθμού για τα 30α γενέθλια του καναλιού.

Μάλιστα, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να έχουν κλειδώσει και τα πρόσωπα που θα βρεθούν στην κριτική επιτροπή, κάτι που θα εξαρτηθεί από το ποια μέρα θα γίνονται τα γυρίσματα, Τρίτη ή Τετάρτη. Όσον αφορά το πλατό οι αλλαγές δεν θα είναι μεγάλες, καθώς στον τελευταίο κύκλο του παιχνιδιού έγινε ριζική ανανέωση στα σκηνικά και οι ιθύνοντες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ