2020-01-10 19:43:41
Φωτογραφία για Η Apple ρίχνει αθόρυβα την αξία των παλιών iPhone
Η Apple έχει μειώσει αθόρυβα τις εμπορικές αξίες για να της πουλήσετε μια συσκευή, όλων των προϊόντων της στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Προηγουμένως, η εταιρεία το χρησιμοποίησε για να προσφέρει μέχρι και $ 600 δολαρια για ανταλλαγή σε ένα iPhone XS Max, αλλά αυτό έχει τώρα μειωθεί κατά $ 100 δολαρια φτάνοντας έως $ 500.

Εκτός από τα iPhones τώρα και στο Apple Watch, τα Macs και τα iPads έχουν επίσης μειώσει τις εμπορικές αξίες τους. Για τα iPhones, η μείωση της αξίας συναλλαγών είναι περίπου $ 100 δολαρια, ενώ για iPads οι τιμές συναλλαγών έχουν μειωθεί κατά περίπου $ 70. Για το Apple Watch, η μείωση δεν είναι τόσο μεγάλη, καθώς η σειρά 4 έφτασε τώρα τα $ 100 αντί για τα $ 110 προηγουμένως.  Η μείωση των εμπορικών αξιών των Mac είναι επίσης στο χαμηλότερη, με το MacBook Pro να φτάνει τώρα στα $ 2530 αντί για μια σταθερή τιμή των $ 2530. Παρόμοια, η εμπορική αξία του MacBook Air μειώθηκε στα $ 660 από $ 670.


Η μείωση της αξίας των συναλλαγών δεν συνέβη μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις ΗΠΑ, αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τον Καναδά και άλλες μεγάλες αγορές. Με την προσοδοφόρα περίοδο των διακοπών, τα προϊόντα της να γερνούν και πολλά νέα προϊόντα να βγαίνουν, έχει νόημα για την Apple να προσαρμόζει τις εμπορικές αξίες των παλαιότερων προϊόντων της.

Η Apple δεν προσφέρει πραγματικά τις καλύτερες εμπορικές τιμές για τις παλαιότερες συσκευές της. Εάν θέλετε το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για το παλιό σας iPhone ή άλλα προϊόντα της Apple, θα πρέπει να εξετάσετε την πώλησή τους στο eBay, το Craiglist ή απλά να το πουλήσετε σε έναν από τους φίλους ή την οικογένειά σας για να κερδίσετε περισσότερα.

 Δείτε τις τιμές σε ευρώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Γερμανίας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ