2020-01-10 20:45:15
Φωτογραφία για Ποιος παρουσιαστής θα «ανοίξει» το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη
Λίγες μέρες έχουν μείνει για την πανελλαδική πρεμιέρα του καναλιού Mega,

ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, αρχές του Φλεβάρη θα ξαναβγεί ....στους δέκτες μας το νέο «Μεγάλο Κανάλι». Παρόλα αυτά η Alter Ego συνεχίζει να συνθέτει το παζλ της στελέχωσης του Mega, με τα κατάλληλα πρόσωπα. Πέτρος Μπούτος και Σταμάτης Μαλέλης έχουν τον πρώτο λόγο. Φυσικά πάντα με το «ok» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Να στήσουν το κανάλι ξανά από την αρχή.

Οι μέρες πλέον μετρούν αντίστροφα και για το «άνοιγμα» του Mega. Και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η επίσημη έναρξη θα γίνει μεταξύ μεσημεριού με απόγευμα και θα γίνει με εκπομπή του

Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο έμπειρος παρουσιαστής είναι έτοιμος από καιρό για την επίσημη έναρξη καθώς είχε ξεκινήσει να δουλεύει για το One Channel, όμως μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης και τους σήματος του «Μεγάλου Καναλιού» από την Alter Ego, «μετακόμισε» στο Mega. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν, η έναρξη θα γίνει με ενημερωτική εκπομπή, από τον μετρ τους είδους, Νίκο Ευαγγελάτο, ώστε να δοθεί το στίγμα, ότι το Mega επιστρέφει με ναυαρχίδα την είδηση και μετά θα πάρει την σκυτάλη η ψυχαγωγία.

neaselida

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πανσέληνος του λύκου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πανσέληνος του λύκου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ