2020-01-11 18:47:12
Φωτογραφία για Οκτώ νεότευκτα υπερδεξαμενόπλοια στον στόλο της οικογένειας Αλαφούζου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ναυπηγικό πρόγραμμα της ναυτιλιακής εταιρείας Kyklades Maritime Corporation συμφερόντων της οικογένειας Αλαφούζου.

Πιο συγκεκριμένα είχε δύο προγράμματα εκ των οποίων ένα που αφορά την κατασκευή δεξαμενόπλοιων VLCC, χωρητικότητας άνω των 319.000 τόνων, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου με την παραλαβή του 8ου υπερ-πλοίου, από τις γυάρδες της Hyundai Ulsan Κορέας. Το 

πρώτο παραδόθηκε τον Μάιο του 2019. Στα 8 δεξαμενόπλοια δόθηκε όνομα ελληνικού νησιού παράδοση η οποία συνεχίζεται στην εταιρεία της οικογένειας Αλαφούζου. «Nissos Rhenia», «Nissos Despotiko», «Nissos Santorini», «Nissos Antiparos», «Nissos Donoussa», «Nissos Kythnos», «Nissos Keros» και «Nissos Anafi»

Όμως η εταιρεία «τρέχει» και δεύτερο ναυπηγικό πρόγραμμα που αφορά τη ναυπήγηση έξι δεξαμενόπλοιων τύπου suezmax χωρητικότητας 157.974 τόνων dw το καθένα.

Η παράδοση των πλοίων αυτών είναι προγραμματισμένη για το τέταρτο τρίμηνο του 2020 και το πρώτο τρίμηνο του 2021. Κατασκευάζονται στα ναυπηγεία Hyundai Samho Heavy Industries μεταξύ.

Η εταιρεία έχει στο νερό 18 πλοία και με τα έξι υπό ναυπήγηση φθάνει στα 24

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ