2020-01-11 23:08:51
Φωτογραφία για Τελική ενημέρωση για τον συντονισμό και την παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στο συμβάν του ναυαγίου στους Παξούς.
Λιμάνι Πρέβεζας 11/1/2020_Ναυάγιο νοτιοδυτικά Παξών_i: Δυνάμεις του ΕΚΑΒ σε αναμονή για την πραγματοποίηση του προβλεπόμενου συστήματος διαλογής, παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και διακομιδής των ναυαγών (Triage), προς τους κατάλληλους Υγειονομικούς Σχηματισμούς.

Τελική ενημέρωση για τον συντονισμό και την παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στο συμβάν του ναυαγίου στους Παξούς.

Σε συνέχεια της προηγούμενης έκτακτης ενημέρωσης (14:45) από το ΕΚΑΒ, σχετικά με τον συντονισμό και την παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας για το συμβάν του ναυαγίου στους Παξούς, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Οι δυνάμεις του EKAB διακόμισαν συνολικά είκοσι (20) άντρες, ηλικίας περίπου από 20 έως 50 ετών, και μία (1) γυναίκα, ηλικίας περίπου από 20 έως 25 ετών, στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας για περαιτέρω έλεγχο της κατάστασης της υγείας τους. Από τον προαναφερόμενο αριθμό των διακομισθέντων, έξι (6) άνδρες και η μία (1) γυναίκα παραμένουν για περαιτέρω κλινικό έλεγχο και νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ