2020-01-12 12:40:11
Φωτογραφία για Megxit: Απογοητευμένος ο Ουίλιαμ - «Προστάτευα τον αδερφό μου όλη μας τη ζωή και δεν μπορώ να το κάνω άλλο»
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «σπάει» τη σιωπή του και παίρνει θέση για το Megxit - Στενοχωρημένος και απογοητευμένος που έχει χαλάσει τόσο η σχέση του με τον μικρότερο αδερφό του - Αύριο η συνάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Χάρι

Μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να μην έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια για το Megxit, ωστόσο άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον ανέφερε στη Dailymail, ότι είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος κυρίως για το γεγονός ότι η σχέση του με τον μικρότερο αδερφό του, Χάρι έχει... χαλάσει και δεν είναι πλέον τόσο δεμένοι όσο ήταν παλαιότερα.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ ανέφερε ότι τώρα πια δεν μπορεί ούτε «να αγκαλιάσει» τον μικρό του αδερφό. Η κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε από όταν η Μέγκαν μπήκε στη ζωή του Χάρι, ενώ χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο μετά τον ερχομό του Άρτσι.

Το Megxit, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο χάσμα μεταξύ των δύο αδερφών και, μάλιστα, ο πρωτότοκος εγγονός της Ελισάβερ σοκαρίστηκε με την απόφαση του αδελφού του να παραιτηθεί από μέλος της βασιλικής οικογένειας.


«Αγκάλιαζα και προστάτευα τον αδερφό μου όλη μας τη ζωή. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες», είπε ο Ουίλιαμ σύμφωνα με τη Sunday Times.

Ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα απογοητευμένος που ο Χάρι δεν είναι πλέον μέλος της οικογένειας, μετά από την απόφασή του να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος, ωστόσο δήλωσε ότι ελπίζει κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναβρεθούν στην... ίδια σελίδα.

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και το μόνο που μπορώ εγώ να κάνω είναι να τους υποστηρίζω και να ελπίζω ότι με τον χρόνο θα είμαστε όλοι μαζί ξανά. Θέλω όλοι να παίζουμε στην ίδια ομάδα» δήλωσε.

Αύριο η συνάντηση του Χάρι με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Αύριο αναμένεται να συναντηθεί ο πρίγκιπας Χάρι με τη βασίλσσα Ελισάβετ, η οποία χθες, Σάββατο, έδωσε στον εγγονό της τελεσίγραφο 72 ωρών για να ξανασκεφτεί αν όντως θέλει να θέσει σε εφαρμογή το Megxit.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη αποχωρήσει από το Ηνωμένο Βασίλειο και βρίσκεται στον Καναδά. όπου εκεί βρίσκεται και ο γιος της Άρτσι, ενώ την επόμενη βδομάδα αναμένεται να αναχωρήσει και ο Χάρι, ώστε να βρεθεί μαζί με τη σύζυγο και τον γιο του.

Σημειώνεται ότι στην αυριανή συνάντηση θα παρευρεθούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Πάντως, ο πατέρας του Χάρι, ο πρίγκιπας Κάρολος δήλωσε πως θα στηρίξει τον γιο του σε όποια απόφαση και αν πάρει.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ