2020-01-12 14:40:24
Φωτογραφία για Ζέτα Δούκα: ''Στο νέο ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ έχουν προσέξει τη συνέχεια''
Σύντομα, στο ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ κάνει την εμφάνισή της η Ζέτα Δούκα, που θα υποδυθεί μια ηρωίδα που θα έρθει σε κόντρα με τον Περίανδρο .Η ηθοποιός μιλά στο ''Λοιπόν''

.

Κάνεις την έκπληξη στο σίριαλ ,«Το καφέ της Χαράς», στη συνέχειά του μετά από 16 χρόνια, καθώς είσαι μια καινούργια παρουσία...   

«Για αυτό πρέπει να ρωτήσεις τον Χάρη (Ρώμα) καλύτερα, όταν του ήρθε στο μυαλό να μου προτείνει αυτόν τον ρόλο. Με τον Χάρη προσπαθούμε να συνεργαστούμε πολλά χρόνια. Κατά καιρούς μου έχει προτείνει πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπόρεσα να συμφωνήσω. Όμως, όταν με πήρε τηλέφωνο, πριν από έναν χρόνο, πραγματικά ευχόμουν να μη συντρέξει κάτι άλλο και να είμαστε τελικά μαζί, πράγμα το οποίο έγινε. Μου είπε για ''Το καφέ της Χαράς'', για το τι σκέφτεται να γράψει σαν ρόλο κι εγώ του είπα αμέσως ''ναι'', με πολύ μεγάλη χαρά» .

Έχεις ξαναδουλέψει με κάποιο συνάδελφό σου, από εκείνους με τους οποίους θα συνεργαστείς τώρα στο σίριαλ;  

«Όχι, δεν έχω δουλέψει με κανέναν, πέρα από τη Χριστίνα Τσάφου στο θέατρο, για αυτό και νιώθω την ανυπομονησία της εντελώς πρωτάρας, στο να μπω σε μια... οικογένεια στημένη και τόσο αγαπημένη». 

Δεν φοβήθηκες καθόλου το σίκουελ; Είναι κάτι που αναμφίβολα είναι χαρακτηρισμένο...  

«Για μένα το σίκουελ ή το καινούργιο έχουν την ίδια δουλειά, την ίδια δυσκολία, τα ίδια πράγματα τα οποία πρέπει να προσέξεις. Είμαι ηθοποιός σε οτιδήποτε μου δίνουν και ό,τι αναλαμβάνω να κάνω το κάνω με την ίδια σοβαρότητα και με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία, θέλω να πω άτι προσπαθώ να το συνθέσω και πάντοτε αυτή η διαδικασία πρέπει και μου είναι δύσκολη, άρα δεν είναι ότι σκέφτηκα πως το σίκουελ θα είναι πιο εύκολο, θα έχει ''πατήματα''. Ίσως τα ''πατήματα'' να έχουν να κάνουν με την ίδια την ομάδα, η οποία έχει βρεθεί και δεν σχηματίζεται τώρα εκ νέου, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της. Είτε ξεκινάς κάτι είτε συνεχίζει κάτι, όσο κι αν θεωρούμε ''Το καφέ της Χαράς'' συνέχεια του προηγούμενου, δεν έχουν πολύ μεγάλες διαφορές για μένα. Το ίδιο μου είναι, εύκολο ή δύσκολο. Το σενάριο και η ιδέα είναι πάρα πολύ ωραία. Έχουν προσέξει όμως τη συνέχεια και πώς θα τοποθετήσουν αυτούς τους ήρωες».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ