2020-01-12 14:50:24
Φωτογραφία για «Ωμή ομολογία ΗΠΑ: Ο ενεργειακός σχεδιασμός στη ΝΑ Μεσόγειο απαιτεί την κατάλυση της κυριαρχίας Ελλάδας και Κύπρου!»
Στην εκπομπή «Στο Μικρόφωνο» στις 8 Ιανουαρίου 2020, του διαδικτυακού σταθμού e-roi του ΕΠΑΜ, ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δ. Καζάκης, παρουσίασε επίσημο χάρτη από το Bureau of Energy Resources, ομοσπονδιακή υπηρεσία των ΗΠΑ που παρακολουθεί τα κοιτάσματα και τις δυνατότητες αξιοποίησης υδρογονανθράκων ανά την υφήλιο. Ο χάρτης αυτός αποχαρακτηρίστηκε στις 5 Ιουνίου 2019 και δημοσιεύθηκε στον αμερικανικό τύπο: https://www.mcclatchydc.com/news/policy/environment/energy/article231114518.html.

Ανάλογο δημοσίευμα υπήρξε και στο ελληνικό δημοσιογραφικό ιστότοπο in.gr : https://www.in.gr/2019/06/07/politics/apokalypsi-sok-o-aporritos-xartis-pou-edosan-oi-ipa-ston-erntogan-gia-tin-mesogeio/.

Παρόλα αυτά, δεν υπήρξε καμία επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος, ούτε από την τότε κυβέρνηση (Σύριζα), ούτε και από την τωρινή (ΝΔ). Απαρατήρητο πέρασε το όλο ζήτημα και από το σύνολο της ελληνικής δημοσιογραφίας Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ