2020-01-12 17:51:43
Φωτογραφία για Στο μολύβι της Apple σύντομα μια λειτουργία για μεγέθυνση;
Η Apple συνεχίζει να προσθέτει όλο και περισσοτερα νέα χαρακτηριστικά στο Apple Pencil της . Η γραφίδα για το iPad Pro θα μπορούσε σύντομα να έχει μια νέα κίνηση που επιτρέπει το ζουμ στο τμήμα της οθόνης που βρίσκεται κάτω από το άκρο του εξαρτήματος.  

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δημοσιεύθηκε από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ (USPTO) περιγράφει μια λειτουργία ζουμ που θα μπορούσε να επιτευχθεί με μια "περιστροφή" του Μολυβιού της Apple. Η ίδια λειτουργία θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί με το να γλιστρήσουμε το δάχτυλό σας στην επιφάνεια της γραφίδας (προς τα εμπρός για μεγέθυνση, προς τα πίσω για "σμίκρυνση").

Παρεμπιπτόντως, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παρουσιάζει ένα μολύβι της Apple με αρκετές απτικές επιφάνειες (προς το μπροστινό και το πίσω άκρο), γεγονός που θα έδινε στην Apple κάποια ελευθερία να προσθέσει νέες χειρονομίες αργότερα (μέσω μιας "απλής" ενημέρωσης ). Θυμηθείτε ότι το μολύβι Apple 2 που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018 είναι εξοπλισμένο με μια ενιαία ζώνη αφής.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ