2020-01-12 21:17:25
Φωτογραφία για Μάχη αστυνομικών με πρόσφατα αποφυλακισμένο διαρρήκτη
Σαν επαγγελματίας πυγμάχος επιτέθηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας που τον εγκλώβισαν μετά την αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης που διέπραξε μαζί με έναν

καταζητούμενο ομοεθνή του στο Αίγιο, ένας 31χρονος αλλοδαπός που αποφυλακίστηκε πρόσφατα!

Ο δράστης, που εξέτισε πρόσφατα ποινή κάθειρξης για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοφορία, αντιστάθηκε χτυπώντας τους αστυνομικούς με γροθιές αλλά δεν απέφυγε την σύλληψη. Όμως, διέφυγε με αυτοκίνητο ο 44χρονος συνεργός του, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Αθηνών για διακεκριμένες κλοπές, ληστεία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δυο τους είχαν διαρρήξει πέντε σπίτια στο Αίγιο και την Πάτρα από τις 23 Σεπτεμβρίου ως τις 16 Δεκεμβρίου, ενώ ο 44χρονος μαζί με έναν 46χρονο ομοεθνή συνεργό του που επίσης αναζητείται είχαν διαπράξει άλλες 13 διαρρήξεις σπιτιών στο Αίγιο, το Λαμπίρι και το Άλσος με λεία κοσμήματα και μετρητά που ξεπερνούν τα 36.000 ευρώ. Πάντα δρούσαν πρωινές ώρες, όταν οι ένοικοι απουσίαζαν και παραβίαζαν τους ομφαλούς των κλειδαριών στις πόρτες.


Το πρωί της Παρασκευή, ο 31χρονος επιχείρησε να διαρρήξει ένα σπίτι στο οποίο έφτασε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος, ο οποίος έμεινε έξω ως τσιλιαδόρος. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από γείτονες και τράπηκαν σε φυγή. Μετά από πάλη με τους αστυνομικούς, συνελήφθη ο 31χρονος και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 48 γραμμάρια μεθαδόνης, ένας σουγιάς, ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένα κινητό.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, αντίσταση, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 44χρονος φέρεται να έχει ως ιδιοκτήτρια μια αλλοδαπή που είχε δηλώσει απώλεια πινακίδων κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να εκδοθούν νέες, ενώ είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση κατοικίας και εξετάζεται αν γνώριζε πού το χρησιμοποιούσε ο καταζητούμενος αλλοδαπός.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ