2020-01-13 13:24:57
Φωτογραφία για Έξαρση του Ιού της γρίπης: Τι ζήτησε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σε έξαρση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε όλη την επικράτεια ο ιός της γρίπης, οδηγώντας αρκετά περιστατικά στα νοσοκομεία όλης της χώρας, ακόμη και σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Αν και φέτος λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου καθυστέρησε, άρχισε να κάνει και πάλι απειλητικά, να κάνει την εμφάνισή του.

του Ηλία Προύφα

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ζήτησε να έχει καθημερινή ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα στρατιωτικά νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων, τα ΚΙΧΝΕ και τα αναρρωτήρια, θέτοντας επί της ουσίας το υγειονομικό στον ύψιστο βαθμό ετοιμότητας.

Αν και μέχρι στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα στις Ένοπλες Δυνάμεις, τα πάντα με εντολή του Νίκου Παναγιωτόπουλου, είναι έτοιμα.

Μάλιστα οι Διευθύνσεις Υγειονομικού, όλων των σχηματισμών θα πρέπει να φροντίσουν για την πραγματοποίηση καμπάνιας ενημέρωσης των στελεχών και των οικογενειών τους καθώς και των οπλιτών για την πρόληψη και καταστολή του εποχικού ιού της γρίπης.

Μάλιστα ο Υπουργός Άνυμας Νίκος Παναγιωτόπουλος, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, ζητώντας οι Ένοπλες Δυνάμεις, στα πλαίσια του κοινωνικού τους ρόλου, να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες σε ακριτικές περιοχές όπως ο Έβρος και τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Let's block ads! (Why?)



ΥΓΕΙΑ – Makeleio.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ