2020-01-13 15:00:39
Φωτογραφία για Προκήρυξη 48ωρης απεργίας για την διεκδίκηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας
Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, αποφάσισε την έναρξη νέων κινητοποιήσεων για την διεκδίκηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, καθώς υπάρχει και η πρώτη θετική Δικαστική απόφαση από το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Κοζάνης.

Aποφασίστηκε η προκήρυξη 48ωρης απεργίας 16 και 17 Ιανουαρίου 2020 (με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΔΗΝ, ΠΟΕ-ΟΕΤΕ κλπ) και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να  μεταβούν στην Αθήνα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Περιφερειακό τους Τμήμα για την καλύτερη οργάνωση της μετάβασης.

Σε ένδειξη συμπαράστασης οι εργαστηριούχοι φυσικοθεραπευτές την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 «κλείνουν» τα εργαστήριά τους και συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Διεκδικούμε:

Απόδοση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζόμενους φυσικοθεραπευτές στις δημόσιες δομές υγείας.Αυτοτελές τμήμα φυσικοθεραπείας στα Δημόσια Νοσοκομεία.Κάλυψη των κενών οργανικών θέσεωνΆμεση λειτουργία των Δημόσιων Κέντρων Αποκατάστασης με κάλυψη των κενών θέσεων.Πρόβλεψη θέσεων φυσικοθεραπευτή στις ΤΟ.Μ.ΥΠρόσληψη φυσικοθεραπευτών στις μονάδες Πρόνοιας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ