2020-01-13 16:30:49
Φωτογραφία για Στο νοσοκομείο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη
Ενιωσε δυσφορία και έντονη αδιαθεσία λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που υπέστη καταθέτοντας νωρίτερα στο δικαστήριο

Πριν από λίγο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένιωσε δυσφορία και έντονη αδιαθεσία λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που υπέστη καταθέτοντας νωρίτερα στο δικαστήριο.

Ετσι κι αλλιώς, σε έντονη συναισθηματική φόρτιση η γυναίκα μίλησε στην κατάθεσή της για την αδικοχαμένη κόρη της. «Ήταν ό,τι πιο όμορφο είχα στη ζωή μου» είπε η κυρία Αρμουτίδου και, ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ σε βάρος των συγγενών των κατηγορουμένων βάζοντάς τους στο κάδρο των ευθυνών.

«Είναι οι ηθικοί αυτουργοί του δικού μου πόνου», είπε ενώ κινήθηκε σε βάρος των δυο νεαρών που κάθονταν αμίλητοι στο εδώλιο. «Θέλω να δω τις φάτσες τους, το δικαιούμαι» ξέσπασε την ώρα που οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συγκρατήσουν.


H συγκλονιστική αγκαλιά ανάμεσα στη Μάγδα Φύσσα και τη μάνα Τοπαλούδη (pics)

Πρώτος κατέθεσε ο Ιωάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, ο οποίος αναφέρθηκε στις αρχές με τις οποίες το ζευγάρι μεγάλωσε το κορίτσι, τις τραγικές ώρες αγωνίας που έζησαν με την εξαφάνιση της και την απέραντη θλίψη που βίωσαν στη συνέχεια, όταν πήγαιναν στο Διδυμότειχο για την κηδεία με το φέρετρο στο αεροπλάνο. Ζήτησε μάλιστα από τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων να σταθούν με ευλάβεια στη μνήμη του παιδιού τους υποστηρίζοντας ότι κανονικά θα έπρεπε στο εδώλιο να κάθονται και οι γονείς των κατηγορουμένων για τον τρόπο που ανέθρεψαν τα παιδιά τους.

Αντίστοιχα, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ζήτησε την ανώτατη ποινή για τους δύο κατηγορουμένους.

Παρούσα στην έναρξη της δίκης για να εκφράσει τη συμπαράστασή της ήταν και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα. Και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκλονιστικές...
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ