2020-01-13 18:20:46
Φωτογραφία για Δήμος Βερύκιος VS Τίνα Μεσσαροπούλου και στη μέση η Σταματίνα Τσιμτσιλή...
“Οι τηλεκριτικοί δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας κι εσύ είσαι μέσα στο κόλπο. Είσαι ιέρεια, μη σε πω διαφορετικά!”, είπε ο Δήμος Βερύκιος στην Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Δευτέρας. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας ασυνήθιστος διάλογος του γνωστού δημοσιογράφου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή που είχε να κάνει με την τηλεθέαση του Happy Day.

Η εκπομπή την περασμένη Παρασκευή εκτοξεύθηκε στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen, όμως ο Δήμος Βερύκιος είχε κάποια παράπονα για τα σχετικά κείμενα που δημοσιεύτηκαν.

“Την Παρασκευή ήταν μια πολύ ωραία μέρα για το Happy Day και λόγω τηλεθέασης, γιατί εμείς κρινόμαστε κάθε μέρα. Γράφει “η Σταματίνα, η Σταματίνα…”. Δεν είναι η Σταματίνα μόνο. Είναι η Μαίρη Παλιαλέξη, δεν μπορώ να την βγάλω έξω, θα ήμουν άδικος, όσο κι αν έχω την άποψή μου, όσο κι αν έχω τις πίκρες μου. Αλλά η πίκρα και η προσωπική πίκα, δεν πρέπει να είναι σταγόνα πετρελαίου στο βάζο με το μέλι”, είπε ο δημοσιογράφος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον διέκοψε λέγοντας: “Συγγνώμη, όταν κάποια στιγμή η στήλη σου έκανε τα 40αρια και έλεγαν “ο Βερύκιος κάνει νούμερα στην Τσιμτσιλή” εγώ παρεξηγιόμουν; Μια ομάδα είμαστε. Εσύ κοιτάς πάντα τα πράγματα όπως θες να τα δεις. Να τα βλέπεις αντικειμενικά. Εγώ πάντα λέω για την ομάδα μου, για τους συνεργάτες μου”.

 “Δεν τα έχω με σένα, με την άλλη τα έχω. Η δουλειά που κάνει η άλλη δεν είναι σωστή”, κατέληξε χαμογελώντας ο Δήμος Βερύκιος.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ