2020-01-13 19:40:20
Φωτογραφία για Cydia HotspotQR Tweak: Σας επιτρέπει να μοιράζεστε τον προσωπικό κωδικό του Hotspot
Ένα tweak που πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Cydia και που ονομάζεται HotspotQR καθιστά τη ζωή των χρηστών του jailbreak πιο εύκολη, επιτρέποντάς τους να μοιράζονται τα προσωπικά στοιχεία του hotspot με τη βοήθεια του QR code.  

Το tweak θα δημιουργήσει έναν κώδικα QR ειδικά για τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας και θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε με iPhone, iPad ή iPod touch να το σαρώσει εύκολα με τη φωτογραφική μηχανή της συσκευής του. Μόλις σαρωθεί με επιτυχία ο προσωπικός κωδικός πρόσβασης Hotspot θα προστεθεί στη συσκευή που ενδιαφέρεται.

Το HotspotQR tweak προσθέτει το κουμπί 'Δημιουργία QR κώδικα' στην οθόνη των ρυθμίσεων στο Personal Hotspot. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον κωδικό QR της συσκευής τους και να βοηθήσουν τους άλλους να εισάγουν τον κωδικό στις συσκευές τους πατώντας σε αυτό το κουμπί και έπειτα έχοντας το άλλο άτομο ανοιχτή τη κάμερα της συσκευής του να το σαρώσει.

Το HotspotQR tweak εξαλείφει την ανάγκη να υπαγορεύει προφορικά τον κωδικό πρόσβασης και να τον ακούνε και άλλοι ή να χρειαστεί να εισαχθεί χειροκίνητα στη συσκευή, προσθέτοντας ευκολία στη ζωή του χρήστη.

Μπορείτε να κατεβάσετε το HotspotQR jailbreak tweak σε οποιαδήποτε συσκευή που τρέχει το iOS 11, iOS 12 ή iOS 13. Είναι διαθέσιμη μέσω του BigBoss repo, όπου μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ