2020-01-13 22:27:23
Φωτογραφία για Dodge Viper ACR 1:33 Edition
Ένα σπάνιο Dodge Viper ACR 1:33 Edition μοντέλο του 2010 πρόκειται να δημοπρατηθεί

μέσα στον Ιανουάριο στο Scottsdale, χάρη σε ποιον άλλον, στη γνωστή εταιρία δημοπρασιών Barrett-Jackson. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο Η Dodge εισήγαγε την έκδοση Viper ACR 1:33 προκειμένου να αποχαιρετήσει το muscle car προτού επιστρέψει λίγα χρόνια αργότερα με το σήμα SRT. Μόλις 33 κομμάτια του μοντέλου ειδικής έκδοσης παρήχθησαν ως φόρος τιμής στο ρεκόρ του αυτοκινήτου στην περίφημη πίστα Laguna Seca με χρόνο 1: 33,91. Το εντυπωσιακό σπορ αυτοκίνητο εστιασμένο στις απαιτήσεις της πίστας υιοθετεί μαύρο και κόκκινο γυαλιστερό χρώμα με κόκκινους τροχούς. Η συγκεκριμένη διχρωμία συνεχίζεται στο χώρο του κινητήρα καθώς και στην καμπίνα που διαθέτει πλήθος μαύρων πλαστικών και δερμάτινων μερών μαζί με κόκκινες ραφές και άλλες λεπτομέρειες.

Την τροφοδοσία του Dodge Viper ACR 1:33 Edition, όπως και σε άλλες εκδόσεις, αναλαμβάνει ένας V10 ατμοσφαιρικός κινητήρας 8,4 λίτρων που παράγει 608 ίππους και ροπή 759 Nm που φτάνει στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων
. Το πλήθος των αεροδυναμικών εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης πτέρυγας, έχει ως αποτέλεσμα περίπου 454 kg κάθετης δύναμης στα 241 km/h, περίπου 10 φορές την κάθετη δύναμη του στάνταρ Viper SRT-10. Το 2011, ένα Viper ACR παρόμοιο με εκείνο που δημοπρατήθηκε από την Barrett-Jackson έγραψε στο Nurburgring ένα απλό 7: 12,13.

Ένα άλλο στοιχείο που καθιστά το συγκεκριμένο Viper ACR 1:33 Edition ακόμη πιο ξεχωριστό και σπάνιο, είναι το γεγονός πως πρόκειται από το πρώτο ανάμεσα στα 33 συλλεκτικά κομμάτια που κατασκευάστηκαν συνολικά, αναπόφευκτα αυξάνοντας περαιτέρω την αξία του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ