2020-01-13 23:29:19
Φωτογραφία για Μegxit: Καναδοί και Βρετανοί πολίτες θα επιβαρυνθούν για την ασφάλεια των Σάσεξ
Mισά -μισά θα πληρώσουν τα... σπασμένα του Megxit Καναδάς και Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Καναδός πρωθυπουργός Τζαστίν Τριντό, η καναδική

κυβέρνηση προτίθεται να πληρώσει το ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων λιρών ετησίως για την προστασία της οικογένειας Σάσεξ.

Η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα κι να μοιραστούν το χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά, έχει προκαλέσει σεισμό στα Ανάκτορα. Πολλοί έσπευσαν να διερωτηθούν ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό για την ασφάλεια των Σάσεξ όταν εγκατασταθούν στον Καναδά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», ο πρωθυπουργός του Καναδά συμφώνησε ότι οι φορολογούμενοι στη χώρα του θα πρέπει να πληρώσουν για την προστασία του πρίγκιπα Χάρι, της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ και του γιου τους Άρτσι το διάστημα που θα διαμένουν στη χώρα του.

Ο Τζάστιν Τριντό διαβεβαίωσε επίσης τη Βασίλισσα Ελισάβετ ότι, η οικογένεια Σάσεξ θα είναι ασφαλής στη χώρα του με τον Καναδά να επωμίζεται το 50% του ετήσιου κόστους για την ασφάλειά της που φθάνει το ένα εκατομμύριο λίρες.

Το ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσουν οι Καναδοί πολίτες που θα επιβαρυνθούν με το ποσό αυτό , σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ