2020-01-14 14:57:53
Φωτογραφία για Χριστίνα Σταρακά : Η υπομονή των δημοτικών υπαλλήλων να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία από την δημοτική αρχή
Μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Αγρινίου  η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ–ΜΠΟΡΕΙΣ»  Χριστίνα Σταρακά συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου προκειμένου να συζητήσει το πρόβλημα που τους απασχολεί σχετικά με τις απλήρωτες υπερωρίες τους τελευταίους 9 μήνες. Κατά την διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε από το Σωματείο ότι 15 εργαζόμενοι κλήθηκαν σε απολογία γιατί δεν εργάστηκαν πέραν του ωραρίου τους, ενώ δεν τους έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα υπερωριών.

Η Χριστίνα Σταρακά αφού επισήμανε  τη μεγάλη υπομονή που επέδειξαν οι δημοτικοί υπάλληλοι προτάσσοντας την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, και το ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν καθημερινά, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, χαρακτήρισε αυτόδηλο το αίτημα των εργαζομένων να πληρωθούν τις υπερωρίες τους, δεδουλευμένα τα οποία είναι βεβαιωμένα   από τους  αρμόδιους υπηρεσιακούς  παράγοντες του Δήμου .

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ