2020-01-14 21:10:51
Φωτογραφία για Οδηγός τραυματίστηκε από σύγκρουση με αρκούδα!
Η μετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί Τύχη «βουνό» είχε ένας οδηγός αυτοκινήτου το οποίο συγκρούστηκε με... αρκούδα σε μια επικίνδυνη στροφή λίγο έξω από τον οικισμό της Κορησού στην Καστοριά, αλλά γλίτωσε με ελαφρά τραύματα ενώ και το αγρίμι φαίνεται πως επέζησε από το ατύχημα και χάθηκε μέσα στο δάσος!

Ο τυχερός- άτυχος οδηγός κινούνταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή όταν, σε μια στροφή που έχει χαρακτηριστεί ως “καρμανιόλα” επειδή έχουν συμβεί πολλά δυστυχήματα στο παρελθόν, πετάχτηκε μπροστά του το μεγαλόσωμο θηλαστικό χωρίς να προλάβει να αντιδράσει. Η μετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί.

Ωστόσο, ο οδηγός υπέστη μόνο μερικά χτυπήματα στα πλευρά, όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς όπου μεταφέρθηκε. Η αρκούδα τραυματίστηκε, αλλά είναι άγνωστο πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της, καθώς δεν εντοπίστηκε στην περιοχή. Το περίεργο είναι ότι δεν είχε πέσει σε χειμερία νάρκη, πράγμα που εξηγείται από τις ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν ακόμη, σύμφωνα με το fouit.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ