2020-01-15 19:22:32
Φωτογραφία για Τώρα είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως κλειδί ασφαλείας στην Google
Η Google μόλις ενημέρωσε την εφαρμογή της, την Smart Lock σε iOS ( Link App Store - Δωρεάν - iPhone / iPad). Η εφαρμογή διευκολύνει και διασφαλίζει τη σύνδεση με τις διάφορες υπηρεσίες της Google, αλλά στο iOS μέχρι πρότινος ήταν απαραίτητο να έχετε ένα συγκεκριμένο φυσικό κλειδί USB (που δεν διατίθεται στην αγορά στη Ελλάδα) για να συνδεθείτε αυτόματα στο λογαριασμό σας Google (για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Drive, στο Gmail ή να αποκτήσετε πρόσβαση στον χώρο εργασίας του σε ένα σημειωματάριο με το Chrome) ενώ ταυτόχρονα επωφελείστε από έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.  

Αυτός ο περιορισμός έχει αρθεί επειδή είναι πλέον δυνατή η διαμόρφωση ενός κλειδιού ασφαλείας ... άμεσα ενσωματωμένο στο iPhone σας, όπως αυτό που έχει προσφερθεί εδώ και καιρό στο Android για σχεδόν ένα χρόνο.

Αυτό το ολοκληρωμένο κλειδί ασφαλείας είναι βέβαια συμβατό με το Touch ID ή το Face ID και λειτουργεί με Bluetooth (πιο ασφαλής τοπική πρόσβαση), κάτι που θα βελτιώσει σημαντικά την άνεση χρήσης για τους λάτρεις της Google. argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ