2020-01-15 19:44:07
Φωτογραφία για Toyota GR Supra 258ΗΡ
Η Toyota ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο της GR Supra με νέο turbo κινητήρα 2.000 κ.εκ. (258 ίππων). Η… μικρότερη Supra φτάνει τα 0-100 χλμ σε 5,2 δευτερόλεπτα.

Το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου είναι μειωμένο κατά 100 κιλά, προσφέροντας ισορροπία κατανομής βάρους 50:50 (εμπρός-πίσω).

Ένα χρόνο μετά από το παγκόσμιο ντεμπούτο της GR Supra, στο Διεθνές Auto Show της Βόρειας Αμερικής (Ντιτρόιτ), η Toyota, ανακοινώνει την επέκταση της σειράς σπορ αυτοκινήτων της με μία νέα Supra με κινητήρα Turbo 2.0 λίτρων.

Η GR Supra, το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο που αναπτύσσεται από την Toyota Gazoo Racing, είναι ένα σπορ αυτοκίνητο, με την κλασσική διαμόρφωση κινητήρα εμπρός/κίνηση πίσω, με συμπαγείς, διαστάσεις που επιτυγχάνουν τις «χρυσές αναλογίες» για την όσο το δυνατόν καλύτερη οδική συμπεριφορά. Ο νέος κινητήρας 2.000 κ.εκ. διευρύνει την αγορά ενώ είναι ελαφρύτερος και πιο συμπαγής από τη μονάδα των 3.000 κ.εκ. και επιπλέον βελτιώνει την ισορροπία του πλαισίου.


Νέος κινητήρας 2.0 λίτρων με turbo

To νέο δίλιτρο μοτέρ είναι μια τετρακύλινδρη μονάδα, εξοπλισμένη με ένα υπερσυμπιεστή, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ZF οκτώ ταχυτήτων. Η ισχύς είναι 258 ίπποι και η ροπή στρέψης είναι 400 Nm, επιτρέποντας την επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ σε μόλις 5,2 δευτερόλεπτα και μέγιστη τελική ταχύτητα 250 χλμ. Οι εκπομπές CO2, είναι 135 έως 144 g / km (στοιχεία NEDC), 156 έως 172 g / km (με δεδομένα WLTP).

Το μικρότερο μέγεθος και το μειωμένο βάρος του νέου κινητήρα ωφελούν την οδική συμπεριφορά. Βλέπετε η μικρότερη GR Supra, είναι 100 κιλά ελαφρύτερη από την τρίλιτρη. Επειδή ο κινητήρας είναι πιο συμπαγής, είναι τοποθετημένος πιο κοντά στο κέντρο του οχήματος, βοηθώντας έτσι να εξασφαλιστεί μια ιδανική ισορροπία βάρους 50:50. Αυτό συμβάλλει στην απόκριση του αυτοκινήτου, την ευελιξία και το χειρισμό.

Χαρακτηριστικά εξοπλισμού και προαιρετικά πακέτα

Στο εισαγωγικό επίπεδο εξοπλισμού, η νέα GR Supra 2.0 λίτρων θα προσφέρεται, με στάνταρ χαρακτηριστικά όπως ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σύστημα ήχου τεσσάρων ηχείων με οθόνη 8,8 ιντσών και sport καθίσματα καλυμμένα με μαύρο Alcantara.

Κορυφαίο πακέτο εξοπλισμού το Premium, που προσφέρει υψηλής ποιότητας άνεση και ευκολίες, όπως ένα πρωτοποριακό ηχοσύστημα JBL με 12 ηχεία, οθόνη head-up, ασύρματο φορτιστή smartphone, μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία και ρύθμιση καθισμάτων με μνήμη.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ