2020-01-15 20:40:28
Φωτογραφία για Η μέθοδος ελέγχου μεγάλου αριθμού ηλιθίων με την υπόσχεση ενός «μυστικού…(Βίντεο)

Majesty Twelve (Οι 12 Μεγαλειότητες)

Το απόλυτο «μυστικό» είναι η μέθοδος ελέγχου μεγάλου αριθμού ηλιθίων με την υπόσχεση ενός «μυστικού» στο οποίο έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι, θα τους κάνει έναν από τους «εκλεκτούς» Οι άνθρωποι σκόπιμα οδηγούνται στον «πυρετό…

Veritas News Service

Το παρακάτω είναι γεγονός. Δεν είναι μια θεωρία, είναι μια πραγματική συνωμοσία.

Είδα τα Άκρως Απόρρητα έγγραφα, τα αρχεία Majic από τα οποία οι εν λόγω πληροφορίες είναι απόσπασμα, ενώ ένα μέλος του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών συνδέεται με την ομάδα Ενημέρωσης των Μυστικών Υπηρεσιών του ναυάρχου BernardClarey, που είναι Αρχηγός Στόλου του Ειρηνικού των Ηνωμένων Πολιτειών . Βεβαιώνω ότι οι ακόλουθες πληροφορίες είναι αληθείς και ακριβείς στο καλύτερο της μνήμης μου και της έρευνας που έχω πραγματοποιήσει.

Θα ορκιστώ γι αυτό σε οποιοδήποτε δικαστήριο. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 38 αξιωματικών του Ναυτικού των ΗΠΑ και των στρατολογημένων ανδρών που ήταν μάρτυρες αυτών των εγγράφων, ενώ βρισκόταν στην υπηρεσία της χώρας τους

. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 8 ατόμων που εμπλέκονται στην απάτη των UFO, που έχουν δει αυτά τα έγγραφα. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 80 άλλων τους οποίους υποπτεύομαι ότι έχουν δει αυτά τα ίδια έγγραφα. Δεν θα αποκαλύψω τα ονόματα, εκτός αν πρόκειται για ένα δικαστήριο που θα είναι πρόθυμο να ασκήσει δίωξη κατά των προσώπων και οργανώσεων που εμπλέκονται στη συνωμοσία για την ανατροπή της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για να προξενήσουν μια σοσιαλιστική ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση.

Για πολλά χρόνια, πίστευα ειλικρινά ότι υπήρχε μια εξωγήινη απειλή και ότι ήταν η πιο σημαντική κινητήρια δύναμη πίσω από τα παγκόσμια γεγονότα. Έκανα λάθος και γι ‘αυτό, ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Πριν από πολλά χρόνια είχα πρόσβαση σε ένα σύνολο εγγράφων που τελικά συνειδητοποίησα ότι ήταν το σχέδιο για την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και το σχηματισμό μιας σοσιαλιστικής ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Το σχέδιο βρισκόταν μέσα σε ένα σύνολο άκρως απόρρητων εγγράφων, με τίτλο «MAJESTY TWELVE». Δεν υπήρχε χώρος μεταξύ του Majesty και του Twelve.

Ο όρος τίμησε τη σχεδιαζόμενη τοποθέτηση της απόλυτης εξουσίας, σε ένα σώμα σοφών, που προορίζονται να κυβερνήσουν τον κόσμο, όπως οι μαθητές ενός Μεσσία. Αυτό ο Μεσσίας, θα χρησιμεύσει ως ενδιάμεσος μεταξύ των σοφών και των προβατανθρώπων. Ανακάλυψα αυτά τα έγγραφα μεταξύ του 1970 και 1973, ενώ ήμουν μέλος της ομάδας Ενημέρωσης Μυστικών Υπηρεσιών του Αρχηγού Στόλου του Ειρηνικού -Ηνωμένων Πολιτειών.

Το “MAJESTY TWELVE” ήταν γραμμένα σε ένα ψηλό λεπτό στυλ γραμματοσειράς … φανταστείτε τον τίτλο συμπιεσμένο μεταξύ Μ και Ε με όλα τα γράμματα τεντωμένα κάθετα. Το κλειδί για την πρόσβαση ήταν Top Secret (Q) (SCI) διαβάθμιση ασφαλείας με τη διαμερισματοποίηση της λέξης «MAJIC» (δεν είναι μαγεία). Δεν μπορώ να θυμηθώ την ακριβή γραμματοσειρά εκτός από το ότι είναι μία ψηλή λεπτή έκδοση της San Serif … το ακριβές όνομα μου διαφεύγει μετά από όλα αυτά τα χρόνια … αλλά αυτό είναι το κλειδί για την πρόσβαση.

Το σχέδιο περιέγραφε το σχηματισμό μίας παγκόσμιας ολοκληρωτικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Πρόκειται να κυβερνάται παρασκηνιακά από ένα συμβούλιο σοφών. Ο λεγόμενος “καλοπροαίρετος δικτάτορας”, θα παρουσιαστεί ως ο Μεσσίας. Το Σύνταγμα των ΗΠΑ και η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων θα διαλυθούν. Μια κοινοβουλευτική μορφή διακυβέρνησης θα πάρει τη θέση τους. Όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις και οι ιδιώτες πρέπει να αφοπλιστούν, εκτός από μια εσωτερική αστυνομική δύναμη η οποία θα φέρει μόνο τα ελάχιστα όπλα που απαιτούνται για τη διατήρηση της εσωτερικής τάξης.

«Όταν οργανωθήκαμε ως χώρα και γράψαμε ένα αρκετά ριζοσπαστικό Σύνταγμα με μια ριζοσπαστική Διακήρυξη Δικαιωμάτων, δίνοντας ένα ριζοσπαστικό ποσοστό ατομικής ελευθερίας στους Αμερικανούς … Και έτσι πολλοί άνθρωποι λένε ότι υπάρχει πάρα πολλή προσωπική ελευθερία. Όταν γίνεται κατάχρηση της προσωπικής ελευθερίας, θα πρέπει να κινηθείς για να την περιορίσεις. Αυτό είναι ό, τι κάναμε στην ανακοίνωση που έκανα το περασμένο Σαββατοκύριακο για τα δημόσια έργα στέγασης, για το πώς θα αποσύρουμε τα όπλα και περισσότερα πράγματα, όπως, να προσπαθήσουμε να κάνουμε τους ανθρώπους πιο ασφαλείς στις κοινότητές τους» Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, 3-22 -94, MTV «δεν μπορούμε να είμαστε τόσο προσκολλημένοι στην επιθυμία μας να διατηρήσουμε τα δικαιώματα των απλών Αμερικανών …» Μπιλ Κλίντον (USATODAY- 11 Μαρτίου 1993, σελίδα 2Α)

Η μόνη στρατιωτική δύναμη, θα είναι μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη υπό τα Ηνωμένα Έθνη σε επαρκείς αριθμούς, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έτσι ώστε να μπορούν να παρατάσσουν συντριπτική δύναμη ενάντια σε κάθε απειλή κατά της ανώτερης παγκόσμιας κυβέρνησης – βλέπε Στέιτ Ντιπάρτμεντ Έκδοση 7277. Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, επί του παρόντος συμπληρώνει οποιαδήποτε απαίτηση. Το ανώτερο σώμα των αξιωματικών όλων των στρατιωτικών δυνάμεων μας, έχουν προδώσει τους όρκους υποταγής στο Σύνταγμα και έχουν προσχωρήσει στην συνωμοσία. Είναι αποστάτες οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά σε έσχατη προδοσία.

Η πηγή αυτής της συνωμοσίας θα βρεθεί στην οργάνωση που είναι γνωστή ως Illuminati.

Αποτελείται από τους υψηλότερους ειδήμονες του αθροίσματος του συνδυασμού των λεγόμενων «αδελφικών εντολών» και «μυστικών κοινωνιών».

Δεσμεύονται μεταξύ τους με όρκους αίματος, μια μυστική θρησκεία, και την υπόσχεση ενός καθεστώτος της ελίτ στο πλαίσιο μίας περιφερειακής κυβέρνησης, ή μίας κυβέρνησης ανώτερης από τον κόσμο. Η θρησκεία τους βασίζεται στην Καμπάλα, την Luciferian Φιλοσοφία, και τη λατρεία του Ήλιου. Δεν δεσμεύονται από κανέναν όρκο ή υποταγής εκτός από τους δικούς τους. Δεν είναι πιστοί σε καμία κυβέρνηση ή ανθρώπους εκτός από τους δικούς τους. Και, δεν είναι πολίτες καμίας χώρας εκτός από της, ήδη μυστικής παγκόσμιας κυβέρνησής τους. Όπως οι ίδιοι λένε: “Αν δεν είσαι ένας από εμάς, δεν είσαι τίποτα” Για να συγκεντρώσετε κάποιο νόημα της «αίσθησης» για τη γενική ιδέα, δείτε την ταινία «They Live». Είναι μία ευρέως «ανοιχτή» συνωμοσία, των μελών της, της δομής, των μεθόδων και των επιχειρήσεων, είναι θέματα δημόσιας καταγραφής, ωστόσο, διάσπαρτα και σκοτεινά. Ο τρόπος συντονισμού τους είναι άτυπος.

Δύο πυρήνες – ο ελίτ πυρήνας της κλίκας της Wall Street, που περιστρέφεται γύρω από τη Βουλή των Rockefeller και, ο ελίτ πυρήνας της ευρωπαϊκής χρηματοπιστωτικής κλίκας, που περιστρέφεται γύρω από τη Βουλή των Rothschild, συντονίζει αυτή την παγκόσμια συνομωσία διεξάγοντας ψυχολογικό πόλεμο στο υπόλοιπο των συνωμοτών, λέγοντας στον καθένα, όχι περισσότερα από όσα είναι απαραίτητα για αυτόν ώστε να εκπληρώσει το ρόλο του, συχνά με τη ρητή μη-αναγνώριση ούτε του ρόλου του, ούτε των αδιευκρίνιστων κανόνων που τον διέπουν.

Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος των συνωμοτών, δεν ξέρει, αλλά μόνο υποψιάζεται, ότι αποτελούν μέρος της υπηρεσίας μιας δύναμης, κάπου, τόσο οργανωμένης, τόσο διακριτικής, τόσο προσεκτικής, τόσο αλληλοσυνδεδεμένης, τόσο πλήρους, τόσο διάχυτης, που, καλύτερα να μην μιλούν δυνατά όταν την κατακρίνουν. (απόσπασμα του Woodrow Wilson) -. Daniel Pouzzner

Δεν μπορεί να ελπίζεις στην κατανόηση της φιλοσοφίας (Illuminism) κανενός κλάδου της «Σχολής Μυστηρίου» (Illuminati) χωρίς πολλά χρόνια μελέτης και την πλήρη γνώση της “συμβολικής” τους γλώσσας. Πρέπει να καταλάβεις ότι, όπως πολλές άλλες οργανώσεις προσελκύουν όσους χάνουν εντελώς την βάρκα … ή είναι απλά πάρα πολύ ηλίθιοι για να “καταλάβουν”. Όταν ένα άτομο προσχωρεί σε οποιοδήποτε κλάδο της “Αδελφότητας”, με οποιοδήποτε όνομα, Ελευθεροτεκτονισμός, Θεοσοφική Εταιρία, Ανθρωποσοφική Κοινωνία, Fraternitis Rosae Crucae, Ναΐτες Ιππότες, Sovereign και Στρατιωτικό Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας, ή οποιουδήποτε άλλου “αδελφικού τάγματος” ή μυστικής κοινωνίας, κανείς δεν κάθεται ποτέ μαζί του για να του εξηγήσει την έννοια του οτιδήποτε.

Μία πραγματική κυριολεκτική μυστική εκπαίδευση, θα ήταν πολύ επικίνδυνη. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε δημόσια έκθεση… κάτι που οι Illuminati πρέπει να αποφύγουν με κάθε κόστος. Αλλά για να δοθεί σε εκείνους που μπορούν να καταλάβουν εν συντομία … ο Illuminism, είναι ο κομμουνισμός

Συνέχεια εδώ

https://terrapapers.com/majesty-twelve-i-12-megaliotites/

State of Orwell ~ Our Self-Imposed Prison System



[embedded content]



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ