2020-01-15 20:47:18
Φωτογραφία για Νίκος Τζίμας: Στην Ελλάδα για να τιμωρηθείς πρέπει να σκοτώσεις 2 και όχι 1
Ο αντιπρόεδρος των Αστυνομικών Δυτικής Αττικής Νίκος Τζίμας αναφέρθηκε στην ανάγκη να γίνουν πιο αυστηροί οι νόμοι ώστε να μην επαναλαμβάνεται το φαινόμενο της

ατιμωρησίας για πολλούς παραβάτες του νόμου.

Ο κύριος Τζίμας, καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV και την εκπομπή ΝΕΤ24 με τους Βασίλη Ταλαμάγκα και Γιάννη Κορωναίο. Με αφορμή τα επεισόδια στο Κουκάκι και την αντιμετώπιση των δραστών αναφέρθγηκε σε ένα περιστατικό, στο οποίο ο δράστης κλοπής συνελήφθη τρει φορές, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

«Σε κρεοπωλείο στη Δυτική Αττική πριν αρκετούς μήνες ανέφερε ο κ. Τζίμας εισήλθε κλέφτης ο οποίος συνελήφθη ύστερα από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε στις αρχές όπου ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο. Το μεθεπόμενο βράδυ το ίδιο άτομο επιχείρησε να κλέψει άλλο κατάστημα και αφού απέτυχε για δεύτερη φορά καθώς η αστυνομία τον συνέλαβε, οδηγήθηκε εκ νέου στον εισαγγελέα όπου για ακόμη μια φορά αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο ο επίδοξος ληστής με την ανοχή του νόμου προσπάθησε να μπεί ξανά σε κατάστημα για τρίτη φορά προκειμένου να κλέψει. Το ερώτημα που γεννάται από την ιστορία αυτή είναι το εξής: Πόσες φορές θα πρέπει να απασχολήσει κάποιος τις αρχές έτσι ώστε να καταλήξει στη φυλακή;» Και κατέληξε τονίζοντας: «Στην Ελλάδα για να τιμωρηθείς πρέπει να σκοτώσεις δυο και όχι έναν».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ