2020-01-16 15:40:16
Φωτογραφία για Πρόσωπο έκπληξη εισβάλλει στο Αν ήμουν πλούσιος
Μία αγαπημένη ηθοποιός αναμένεται να ενταχθεί στο καστ της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος», με την εμφάνιση της να περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ο λόγος για την Ιωάννα Πηλιχού, την οποία θα δούμε στα επόμενα επεισόδια να ενσαρκώνει την Μελίνα Στάμου.

Η Μελίνα Στάμου είναι μητέρα του Μάνου και πρώην ερωμένη του Βρανά. Από την παθιασμένη σχέση της με τον Φίλιππο έμεινε έγκυος και, παρότι πολύ νέα, αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της, αφού ο Βρανάς δεν ήθελε αυτήν την εγκυμοσύνη. Όμως, ο άστατος και εκρηκτικός χαρακτήρας της, καθώς και το νεαρό της ηλικίας της, την οδήγησαν σε μπλεξίματα με τον νόμο και έτσι η Πρόνοια της πήρε το παιδί, το οποίο αργότερα κατέληξε σε ορφανοτροφείο. Η Μελίνα προτίμησε να μείνει μακριά από τον μικρό Μάνο, καθώς το μότο της είναι «δεν είμαστε όλες φτιαγμένες για να γίνουμε μάνες». Όταν ο Μάνος ενηλικιώθηκε, την αναζήτησε και εκείνη του αποκάλυψε την αλήθεια για τον πατέρα του, έτσι εκείνος αποφάσισε να βρει τον Βρανά.


Η Μελίνα είναι μια γυναίκα αλέγρα και σκερτσόζα. Η γοητεία της είναι το ακαταμάχητο όπλο της, για να εξυπηρετεί τα σχέδιά της. Ξεγελάει τους πάντες με τη γλυκύτητα και το νάζι της, κρύβοντας καλά τα υποχθόνια σχέδιά της. Ξέρει καλά ότι στη ζωή δεν σου χαρίζεται τίποτα και γι’ αυτήν όλα είναι πόλεμος. Μπαίνει στη ζωή των ηρώων, μαθαίνοντας την πλεκτάνη των καλών εναντίον του Βρανά και τον γλιτώνει την τελευταία στιγμή, όχι γιατί είναι ψυχοπονιάρα, αλλά γιατί σε αυτήν την εκδούλευση βλέπει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θησαυρίσει. Μαζί με τον Βρανά, θα γίνουν το νέο δίδυμο του κακού και μέσα από τον Όμιλο θα στήσουν μια κομπίνα, για να πάρουν από τους τυχερούς της τριπλέτας τα κέρδη. Τα σχέδια της πανούργας Μελίνας, όμως, δεν θα σταματήσουν εκεί, γιατί αυτή η γυναίκα ήρθε για να μείνει. Και θα μείνει μέχρι τέλους ανατρέποντας τα πάντα http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ