2020-01-16 23:49:57
Φωτογραφία για AC Schnitzer BMW Z4 400ΗΡ
Η AC Schnitzer βάζει την υπογραφή της σε ακόμα μια εντυπωσιακή αναβάθμιση μοντέλου

της BMW, προικίζοντας αυτή τη φορά τη Ζ4 με το δυναμισμό και την εκρηκτικότητα 400 ίππων.

Μόλις πριν λίγες ημέρες η AC Schnitzer ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός πακέτου αναβάθμισης για την Toyota Supra και τώρα είναι η σειρά για την διάθεση ενός αντίστοιχου πακέτου για την δίδυμη BMW Z4 με αποκορύφωμα την Z4 M40i.

Φυσικά βασικό στοιχείο της προσφερόμενης αναβάθμισης σε όλες τις εκδόσεις της Z4 είναι η βελτίωση της απόδοσης. Το πιο εντυπωσιακό νούμερο αφορά την M40i η οποία από τους 340 ίππους ανεβαίνει στους 400 ίππους με την ροπή να ξεπερνά τα 60 χλγμ. Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις επιδόσεις της ACS4 4.0i όπως ονομάζει την βελτιωμένη Ζ4, όμως είναι δεδομένο πως μια τόσο σημαντική αναβάθμιση τις ισχύος θα επιφέρει μια αντίστοιχα σοβαρή βελτίωση της ταχύτητας.

Παράλληλα η AC Schnitzer προσφέρει και αντίστοιχης φιλοσοφίας λύσεις τόσο για την ανάρτηση όσο και την εμφάνιση. Διαθέσιμη λοιπόν είναι μια ρυμθιζόμενη ανάρτηση με πιο σφικτά χαρακτηριστικά η οποία μειώνει το ύψος του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 25 χιλιοστά. Επιπλέον η εταιρία προσφέρει και τις δικές της ελαφρύτερες ζάντες 20 ιντσών καθώς και ένα body kit που όχι μόνο ενισχύει το δυναμισμό της εμφάνισης αλλά βελτιώνει και την αεροδυναμική. Αυτό αποτελείται από μια μπροστινή και πλαϊνες ποδιές ποδιά καθώς και από μια πίσω αεροτομή δύο τμημάτων. Τέλος η λίστα επιλογών περιλαμβάνει και μια νέα εξάτμιση με τετραπλή απόληξη η οποία κάνει το αυτοκίνητο να θυμίζει πολύ τα μοντέλα Μ της BMW.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ