2020-01-17 09:09:13
Φωτογραφία για Lenovo ThinkBook Plus: Το εντυπωσιακό laptop με έξτρα οθόνη eInk αλλά ακριβί [CES 2020]
Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές αποκαλύψεις από τη Lenovo στο CES 2020, με την κινεζική εταιρεία να παρουσιάζει το Lenovo ThinkBook Plus, ένα ιδιαίτερο laptop με δύο οθόνες. Η βασική από αυτές έχει μέγεθος 13.3’’ IPS LCD FHD με Dolby Vision και βρίσκεται εκεί που την περιμένει κανείς, ενώ η δεύτερη έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος από το καπάκι, έχει μέγεθος 10.8’’ και η τεχνολογία του panel είναι eInk!

Όπως είναι λογικό, η εταιρεία εστιάζει κυρίως στη δεύτερη οθόνη που είναι πλήρως λειτουργική όταν το Lenovo ThinkBook Plus είναι κλειστό. Σε αυτήν μπορείς να κρατάς σημειώσεις, να σχεδιάζεις με τη βοήθεια της γραφίδας Lenovo Precision Pen, να δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις VoIP, να διαβάζεις έγγραφα και να κρατάς σημειώσεις επάνω τους (π.χ. σε αρχεία PDF), να έχεις πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό Alexa και να παρακολουθείς τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις (π.χ. emails) χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις τον υπολογιστή σου. Για το τελευταίο θα χρειαστεί να έχεις ενεργοποιήσει το Modern Standby Mode.


Κατά τ’ άλλα, το Lenovo ThinkBook Plus προσφέρει επιλογή για επεξεργαστή έως Intel Core i7 10ης γενιάς, 8GB ή 16GB μνήμη RAM, 256GB ή 512GB αποθηκευτικό χώρο SSD, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο power button, ηχεία harman kardon, ξεχωριστό κουμπί άμεσης πρόσβασης στο Skype, λειτουργικό σύστημα Windows 10 και υποδοχές 2x USB, 1x HDMI, 1x USB Type-C Gen2, audio in/out. Να σημειωθεί ότι η Lenovo δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τη μπαταρία και την αυτονομία του.

Θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2020 και η τιμή του ξεκινά από τα €1099.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ