2020-01-17 16:54:38
Φωτογραφία για ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ: Δηλώνω την στήριξη μου στον δίκαιο αγώνα- απαίτηση των κατοίκων αλλά και των θεσμικών φορέων και σας καλώ την Κυριακή όλους στο συλλαλητήριο στο στρατόπεδο του Άγριλου!
            Τη στήριξή της στον δίκαιο αγώνα- απαίτηση των κατοίκων της Κατούνας και της περιοχής αλλά και των θεσμικών φορέων, εκφράζει με ανακοίνωση της η ενεργός Πολίτης, πρώην δημοτική σύμβουλος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ και καλεί την Κυριακή όλους στο συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί, στο στρατόπεδο του Άγριλου!

Αναλυτικά          Συστρατεύομαι στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής και θεσμικών φορέων απέναντι στην προοπτική φιλοξενίας 720 μεταναστών – προσφύγων στον Άγριλο, που αποφάσισε η Κυβέρνηση. Ταυτίζομαι απόλυτα  με την αντιπρόταση του Δημάρχου Αμφιλοχίας για την φιλοξενία των προσφύγων στον εγκαταλελειμμένο οικισμό της ΔΕΗ στο Ορφανό Κρεμαστών του δήμου Αγρινίου. 

            Yπάρχουν βέβαια  πολλές εναλλακτικές λύσεις, μιας και η ανάπτυξη δομής φιλοξενίας στο στρατόπεδο του Άγριλου είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ από κάθε άποψη. Το Υπουργείο δεν πρέπει να αγνοήσει πως η έκταση έχει ενταχθεί στον σχεδιασμό του δήμου για ανάπλαση και δημιουργία θεματικού πάρκου και εγκαταστάσεων αναψυχής μιας.... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ