2020-01-18 09:38:42
Φωτογραφία για Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla θα «μιλούν» στους πεζούς
Για πολλοστή φορά ο Elon Musk επιλέγει το Twitter για να αποκαλύψει κάποιο καινούργιο σχέδιο ή επίτευγμα των εταιρειών του. Αυτή τη φορά, ο δισεκατομμυριούχος teasάρει μια νέα λειτουργία που θα δούμε σε κάποια από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla, ουσιαστικά την ικανότητα να “μιλούν” στους πεζούς και ο ήχος θα εκπέμπεται από εξωτερικά ηχεία.

Πέραν του σύντομου video δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργία της “ομιλίας”, αν δηλαδή θα πρόκειται για προκαθορισμένα ηχητικά που θα προειδοποιούν τους πεζούς για λόγους ασφαλείας ή αν οι οδηγοί θα μπορούν να ηχογραφήσουν δικές τους φράσεις (π.χ. κάνε άκρη ρε, ιάσο κόκλα).

Πέρα από την πλάκα, η Tesla πρόσθεσε πέρυσι ένα ηχείο στο κάτω μέρος του Model 3 με σκοπό να συμμορφωθεί στην εντολή της ΕΕ για προειδοποιητικούς ήχους στα ηλεκτρικά οχήματα όταν κινούνται εντός πόλης με μικρές ταχύτητες. Επομένως, έχει βάση η ενσωμάτωση μιας λειτουργίας αυτής της φιλοσοφίας, άσχετα αν ο Elon Musk θα φροντίσει να δώσει μια χιουμοριστική νότα.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξέφυγε ο Πορτοσάλτε!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξέφυγε ο Πορτοσάλτε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ