2020-01-18 13:36:49
Φωτογραφία για Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Έκτακτο ΔΣ μετά τις διαφωνίες
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. καλούνται να παραστούν οι πρόεδροι ή οι αναπληρωτές τους όλων των εφετειακών επιτροπών της χώρας για να διατυπώσουν τις θέσεις τους

Εμπόλεμες διαστάσεις προσλαμβάνει πλέον η κατάσταση μέσα στους κόλπους του Διοικητικού Συμβουλίου της

Μετά την πρωινή ανακοίνωση πέντε μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) με την οποία ζητούσαν την σύγκλιση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρος της Ένωσης Χριστόφορος Σεβαστίδης συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση το μεσημέρι της 23ης Ιανουαρίου 2020.

Τα πέντε μέλη του Δ.Σ. (Παναγιώτης Λυμπερόπουλος Νίκος Σαλάτας, Ευστάθιος Βεργώνης, Δημήτρης Φούκας και Χρήστος Νάστας) ζητούσαν της σύγκλιση του Δ.Σ. μετά τις ατυχείς, όπως τις χαρακτήριζαν, πρωτοβουλίες τους προέδρου της Ένωσης κ. Σεβαστίδη.

Στην συνέχεια ο κ. Σεβαστίδης, συγκαλεί το Δ.Σ., προκειμένου να αιτιολογηθεί η στάση των πέντε, για διάφορες ενέργειες τους, αλλά και να εξεταστούν τα όσα επικαλούνται οι πέντε στην αίτηση με την οποία ζητούν την σύγκληση έκτακτου Δ.Σ.

Τέλος, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. καλούνται να παραστούν οι πρόεδροι ή οι αναπληρωτές τους όλων των εφετειακών επιτροπών της χώρας για να διατυπώσουν τις θέσεις τους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ