2020-01-18 21:54:08
Φωτογραφία για Η «Σέρσεϊ Λάνιστερ» την πέφτει στη βρετανική κυβέρνηση για τη Μόρια
Η γνωστή ηθοποιός του Game of Thrones, Lena Headey, η οποία υποδύεται τη «Σέρσεϊ Λάνιστερ» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, ξεσπά για τις ζωές που χάνονται στον καταυλισμό της Μόριας

Με δάκρυα στα μάτια, η «Σέρσεϊ Λάνιστερ» ή αλλιώς η ηθοποιός του Game of Thrones, Lena Headey, εξέφρασε τον πόνο της για τις ζωές νέων ανθρώπων που χάνονται από τις συμπλοκές στον καταυλισμό της Μόριας κι έστειλε σκληρό μήνυμα στη βρετανική κυβέρνηση μέσω Instagram, προκειμένου «να κάνεις κάτι και να πάρεις αυτά τα παιδιά και να τα φροντίζουμε. Δεν μπορείς να γυρνάς την πλάτη σου άλλο! Δεν μπορείς να πληρώνεις άλλες χώρες για να δέχονται ανθρώπους και να τους κακομεταχειρίζονται».

Θυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης άλλος ένας νεαρός αλλοδαπός, ένας 20χρονος από την Υεμένη έχασε τη ζωή του από μαχαιριά αγνώστου.

Το μήνυμα της «Σέρσεϊ Λάνιστερ»:

«Καλημέρα σε όλους. Μόλις είδα κάποια πολύ ενοχλητικά πλάνα από το προσφυγικό καμπ στην Μόρια. Ο φίλος μου Salam Aldeen το δημοσίευσε. Έχει απελαθεί επειδή βοηθούσε γυναίκες και παιδιά εκεί. Είναι ο μόνος λόγος που απελάθηκε: Η βοήθεια που έδινε σε ανθρώπους.


Λοιπόν, χθες βράδυ -κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο- ένας άνδρας πέθανε. Δολοφονήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και αφέθηκε να πεθάνει. Και όπως λέει ο φίλος μου, πρέπει να σταματήσουμε αυτή την τρέλα! Αυτό που δεν νοιάζεται κανείς και την αδιαφορία για τις γ***ες ανθρώπινες ζωές.

Γ***νη κυβέρνηση της Βρετανίας πρέπει να κάνεις κάτι γ***ο και να πάρεις αυτά τα παιδιά και να τα φροντίζουμε. Δεν μπορείς να γυρνάς την πλάτη σου άλλο! Δεν μπορείς να πληρώνεις άλλες χώρες για να δέχονται ανθρώπους και να τους κακομεταχειρίζονται.

Πρέπει να το λύσουμε. Σε παγκόσμιο επίπεδο πρέπει να το λύσουμε. Είναι γ***να απλό! Το να δώσουμε χώρο και εκπαίδευση, υποδομές για να μην φτάνουν άνθρωποι σε χώρες με όλους τους ανθρώπους να τους μισούν χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι. Είναι κάτι εύκολο να λυθεί. Χρειάζεται χρήματα, που τα έχουμε…».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ