2020-01-20 08:44:00
Φωτογραφία για Κοπή πίτας του Παραρτήματος Δράμας της ΕΑΑΣ
Πρόταση από το Δήμαρχο Δράμας για τιμητική εκδήλωση του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Χρήστο Χριστοδούλου

Του Δημήτρη Καστώρη

Με την πρόταση του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου για την από κοινού διοργάνωση τιμητικής εκδήλωσης για τον πρόσφατα αποστρατευθέντα πτέραρχο (πρωην Α\ΓΕΕΘΑ) Χρήστο Χριστοδούλου, που κατάγεται από το Καλαμπάκι του Ν. Δράμας, σημαδεύτηκε η εκδήλωση της κοπή της Βασιλόπιτας του Παραρτήματος Δράμας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου της Δράμας και στο πέρας της, βραβεύθηκαν μαθητές λυκείου των οικογενειών των μελών των αποστράτων που αρίστευσαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, αλλά και που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Δράμας Ανχης (ΠΒ) Παναγιώτης Αραμπατζής, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας και φυσικά απόστρατοι αξιωματικοί του Σ.Ξ με τις οικογένειες τους.


Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο πρόεδρος του Παραρτήματος Δράμας της ΕΑΑΣ, Ταξίαρχος ε.α Γιάννης Λιούλης έκανε αναφορά στις δράσης του Παραρτήματος. Από την πλευρά του ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος υπογράμμισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσφορά των ανθρώπων που έταξαν την ζωή τους στο να υπηρετούν την εθνική μας ακεραιότητα ενώ σημείωσε «εάν ο μη γένοιτο χρειαστεί θα είναι πάλι στην πρώτη γραμμή».

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Παπαθεοδώρου,  τόνισε το σημαντικό έργο που επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις και συνεχάρη τα παιδιά των αποστράτων για τις επιδόσεις τους στην μαθητική τους πορεία, ενώ στο ίδιο μήκος ήταν και η τοποθέτηση του Δημάρχου  Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου. 
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ