2020-01-21 10:21:07
Φωτογραφία για Ελληνοτουρκικά - Νέα Δημοσκόπηση: “Θερμό Επεισόδιο” με την Τουρκία φοβούνται οι Έλληνες στους επόμενους 12 μήνες

Μία καινούρια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της MRB δημοσιοποιήθηκε προσφάτως, η οποία αποκαλύπτει τις σκέψεις των Ελλήνων αναφορικά με τις “ελληνοτουρκικές σχέσεις“.

Και ενώ η ελληνοτουρκική ένταση συνεχίζεται αμείωτη στο Αιγαίο και στην Αν. Μεσόγειο, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση εκτίμησε πως το ενδεχόμενο πρόκλησης ενός «θερμού επεισοδίου» με την Τουρκία είναι αρκετά μεγάλο, σε ποσοστό μάλιστα 54,6%, ενώ το 39,2% εμφανίζεται πιο συγκρατημένο.

Παράλληλα, στο ερώτημα για την επίλυση των διαφορών μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, η επιλογή της προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης παρουσιάζεται ως προσφορότερη με ποσοστό 42,6%, ενώ το 28,8% θεωρεί πως είναι αναγκαία η διεξαγωγή διαλόγου απευθείας με την Τουρκία.

Ωστόσο, σε ποσοστό 21,3% οι Έλληνες πολίτες δεν δέχονται καμία από τις παραπάνω ενέργειες ως λύση για τα ελληνοτουρκικά.

Let's block ads! (Why?)


ΠΗΓΗ
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ