2020-01-21 13:04:55
Φωτογραφία για Τέλος ο Τρελαντώνης από το «Καφέ της Χαράς»
Συνεχίζεται η επιτυχία για το «Καφέ της Χαράς» με την τηλεθέαση -για κακή τύχη των αντιπάλων του- να μην λέει να υποχωρήσει.

Λίγο πριν την προβολή του τέταρτου επεισοδίου, βασικός χαρακτήρας της σειράς ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από τη λατρεμένη σειρά, καθώς οι υποχρεώσεις του σε αντίπαλο στρατόπεδο δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει.

Ο λόγος για τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον τηλεοπτικό Τρελαντώνη, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα στην εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» ανακοίνωσε πως το επεισόδιο που θα δούμε την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι και το τελευταίο στον οποίο θα τον απολαύσουμε.

«Στο ''Καφέ της Χαράς'' θα είμαι μόνο σε τέσσερα επεισόδια. Λόγω του ‘Έλα στη θέση μου’ δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Στον ALPHA θεωρούν πως είναι ανταγωνιστικά προϊόντα. Kαι είναι. Δεν χάρηκαν και πολύ. Με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια. Αλλά δε γινόταν να μην κάνω. Έπρεπε να γίνει μια σύνδεση γιατί είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης», είπε χαρακτηριστικά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το δίδυμο Ρώμας – Χατζησοφιά δεν θα αφήσουν τους τηλεθεατές να καταλάβουν την απώλεια, καθώς νέοι χαρακτήρες ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους.
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ