2020-01-21 16:27:16
Φωτογραφία για ''Παρείσακτοι σωτήρες'' οι συνδικαλιστές στις ΕΔ που για το μόνο που εργάζονται είναι το δικό τους συμφέρον. Ποιος έκανε τη δήλωση
Με παρατράγουδα η τελετή παράδοσης-παραλαβής αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Μάνος Τσαλδάρης

Δύο περίεργα περιστατικά απασχόλησαν κατά τη διάρκεια τελετής παράδοσης-παραλαβής αρχηγού ΓΕΕΘΑ  μετά τις πρόσφατες κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις, όπως τις αποφάσισε η κυβέρνηση.

Κατά την αποχώρησή του ο «καρατομηθείς» πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Χρήστος Χριστοδούλου, επέλεξε να επιτεθεί εμμέσως στους συνδικαλιστές των ενόπλων δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε λόγο για «παρείσακτους σωτήρες», εννοώντας τους συνδικαλιστές, όπως εξήγησε αργότερα στην «Εφ.Συν.».

Ειδικότερα ανέφερε: Σας καλώ να κλείσετε τα αυτιά σας σε γραφεία πολύ κοντά στην εξουσία, αλλά που παραμένουν πολύ μακριά από τα δικά σας προβλήματα και ενδιαφέροντα. Οι παρείσακτοι σωτήρες το μόνο που επιθυμούν και για το μόνο που εργάζονται είναι το δικό τους συμφέρον. Αρκεί μόνο να δείτε το πού υπηρέτησαν τα χρόνια της υποτιθέμενης καριέρας τους. Η αποκλειστική εκπροσώπηση, δύναμη και συνοχή είναι η δική σας περηφάνια, αξιοπρέπεια και πίστη στη φυσική σας ηγεσία». 


Το δεύτερο παρατράγουδο ήταν πως στην τελετή παράδοσης-παραλαβής δεν παραβρέθηκε ο απερχόμενος αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος, Γιώργος Καμπάς, ο οποίος δεν είχε καν προσκληθεί από το ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με τη στρατιωτική λειτουργία, υπεύθυνο για να καλέσει τον απερχόμενο αρχηγό ΓΕΣ είναι το γραφείο Εθιμοτυπίας του ΓΕΕΘΑ, το οποίο λαμβάνει την έγκριση τόσο του απερχόμενου αρχηγού ΓΕΕΘΑ όσο και εκείνου που αναλαμβάνει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο απερχόμενος αντιστράτηγος φέρεται χολωμένος γιατί ενώ άλλοι συμμαθητές ( σ.σ.εκείνοι που είχαν υπηρετήσει μαζί στη Σχολή Ευελπίδων) του δέχθηκαν προσκλήσεις και τηλεφωνικές κλήσεις από τον συμμαθητής του Κωνσταντίνο Φλώρο (νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ), ο τελευταίος ούτε επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην τελετή βρισκόταν ένας άλλος συμμαθητής του ο απελθών γενικός επιθεωρητής Αντώνης Νομικός.

ΠΗΓΗ: https://www.efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκλεισε Λοβ ο Κολοσσός!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έκλεισε Λοβ ο Κολοσσός!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ