2020-01-21 17:48:56
Φωτογραφία για Πρώτο ηχηρό χαστούκι για Χάρι και Μέγκαν! Στα δικαστήρια με το παλάτι για το βασιλικό σήμα μετά την αφαίρεση των τίτλων τους…
Τελικά είναι αμφίβολο εάν το ζευγάρι είναι προετοιμασμένο γι΄αυτό που θα επακολουθήσει μετά την απόφασή του που τάραξε συθέμελα το Μπάκιγχαμ Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο, μπερδέματα και δικαστικές διενέξεις ενδέχεται να επιφέρει στους Σάσεξ η αφαίρεση των βασιλικών τίτλων τους, όπως αποφασίστηκε μετά το οικογενειακό συμβούλιο, που επιτρέπει μεν στους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να ζουν μια ζωή ανεξάρτητη, στερώντας τους και τους τίτλους, αλλά και την οικονομική βοήθεια του παλατιού.

Ειδικοί εκτιμούν ότι εάν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αναγκαστούν να αλλάξουν το σήμα τους «Sussex Royal» ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι με μία «ακριβή και σύνθετη» δικαστική μάχη.

Το μέλλον του σήματος τίθεται εν αμφιβόλω μετά την αφαίρεση των βασιλικών τίτλων τους από τη βασίλισσα Ελισάβετ και την απόφαση ότι δεν θα ενεργούν πλέον ως επίσημοι εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας.


Το βασιλικό στάτους ήταν κάτι που το μέχρι πρότινος βασιλικό ζεύγος έπρεπε να θυσιάσει, ως αντάλλαγμα για την πολυπόθητη ελευθερία του από κάθε οικονομική ενίσχυση από το παλάτι, με στόχο μελλοντικές εμπορικές συμφωνίες, λένε πηγές.

Ωστόσο, η απόφαση προκαλεί ένα ανεπιθύμητο πλήγμα για το ζευγάρι, που ήλπιζε να αναπτύσσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με την από κοινού εκτέλεση κάποιων βασιλικών καθηκόντων.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι σε μια παθιασμένη ομιλία του υποστήριξε ότι ένιωσε ότι «δεν είχαν άλλη επιλογή» από το να αποσυρθούν. Τις επόμενες ημέρες πλέον αναμένεται ότι θα ταξιδέψει στον Καναδά όπου μαζί με την Μέγκαν και τον γιο τους Άρτσι θα περνούν τον περισσότερο χρόνο τους, κι ενώ μπαίνουν σε μεταβατική περίοδο ενός χρόνου.

Το όνομα «Sussex Royal » το οποίο μετασχηματίζει τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού, που πλαισιώνονται από μία βασιλική κορόνα, είναι το σήμα τους στην παρουσία τους στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ αναγράφεται στον νέο τους ιστότοπο, τον λογαριασμό τους στο Intagram και τον μελλοντικό φιλανθρωπικό οργανισμό τους.

το είδαμε patkiout.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ