2020-01-21 23:03:05
Φωτογραφία για Πάσσαρης: Απέρριψε εξωδικαστικό συμβιβασμό που πρότεινε η ρουμανική κυβέρνηση
Ο διαβόητος κακοποιός είχε δικαιωθεί στην προσφυγή του στο Δικαστήριο Ανθρώπινων

Δικαιωμάτων για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές της Κραϊόβα - Απέρριψε τον συμβιβασμό που του πρότεινε η ρουμανική κυβέρνηση - Τι δήλωσε ο ίδιος για το θέμα

Μια νέα διάσταση στην υπόθεση του διαβόητου κακοποιού Κώστα Πάσσαρη, έδωσε στη δημοσιότητα ρεπορτάζ του ANT1.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, ο Πάσσαρης είχε προσφύγει στο ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, με αφορμή τις απαράδεκτες, κατ' αυτόν, συνθήκες κράτησης στις φυλακές της Κραϊποβα, στη Ρουμανία. Ο κακοποιός δικαιώθηκε, με τη ρουμανική κυβέρνηση να του προτείνει εξωδικαστικό συμβιβασμό, προσφέροντας 13.500 ευρώ για «κάθε ηθική και υλική βλάβη που θα μπορούσε να έχει υποστεί»

Η πλευρά του Πάσσαρη, όμως, απέρριψε τον συγκεκριμένο συμβιβασμό, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του.«Το θέμα για εκείνον είναι ηθικό και όχι οικονομικό. Επιθυμίοα του είναι να τηρούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και σύμφωνα με αυτά θέλει να δικαστεί» ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος του κακοποιού.


Παράλληλα, σε δήλωσή του μέσα από τις φυλακές, ο Πάσσαρης ανέφερε πως... «θέλω να με κρίνει η δικαιοσύνη όπως κάθε άλλο κατηγορούμενο και όχι για το όνομά μου. Έχω παραδεχτεί τις πράξεις μου, έχω μετανοήσει και έχω ζητήσει συγνώμη. Από τότε όμως έχουν περάσει 20 χρόνια. Η ζωή και ο τρόπος σκέψης μου έχουν αλλάξει εντελώς».

Υπενθυμίζεται πως ο Πάσσαρης έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε τέσσερις φορές ισόβια.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ