2020-01-22 13:39:58
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Συλλήψεις οδηγών για διπλώματα – υπό την επήρεια μέθης ο ένας
Σε δύο συλλήψεις οδηγών προχώρησαν το περασμένο βράδυ αστυνομικοί του Α.Τ. Αγρινίου και της ΟΕΠΤΑ για έλλειψη διπλωμάτων οδήγησης, ενώ ο ένας εκ των δύο οδηγούσε μεθυσμένος.

Συγκεκριμένα, στις 22:40 συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγρινίου στο 73ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων ένας 20χρονος γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Λίγο αργότερα, στις 00:30, συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδούς Αγρινίου – Αγγελοκάστρου ένας 28χρονος, επίσης χωρίς δίπλωμα οδήγησης, ο οποίος μάλιστα είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ μεγαλύτερη από το επιτρεπόμενο όριο. Στην επ. οδό Αγρινίου-Αγγελοκάστρου, είχε συλληφθεί το απόγευμα της Τρίτης και ένας 65χρονος, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του ΚΟΚ.

Η ανακοινωση της Αστυνομίας για τις συλλήψεις στην επ. οδό Αγρινίου-Αγγελοκάστρου

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι και σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο και στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Αγγελοκάστρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και της ΟΕΠΤΑ, δυο ημεδαποί, ηλικίας 65 και 28 ετών, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα υπό την επήρεια μέθης.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ