2020-01-22 14:00:47
Φωτογραφία για 9 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του Σεφερλή - Πώς θα είναι το κόνσεπτ
Στον ΑΝΤ1 τον περίμεναν... στον ΣΚΑΪ θα βγει. Όπως είναι γνωστό, μέσα στον επόμενο μήνα ο Μάρκος Σεφερλής θα ξεκινήσει την καινούργια εκπομπή του στον ΣΚΑΪ έχοντας... τουρκική βοήθεια, αφού το concept ανήκει στην «Acun Medya» .Το συγκεκριμένο μάλιστα θυμίζει πολύ το κυριακάτικο show που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο MEGA, το «Πολύ την Κυριακή», σε ένα πάντρεμα με τη χιουμοριστική εκπομπή, «Κάψε το σενάριο», που πρόβαλε επίσης ο σταθμός της Μεσογείων.  Καλά… παρθενογένεση δεν υπάρχει (ούτε) στην τηλεόραση αλλά το συγκεκριμένο έχει τη σφραγίδα της τουρκικής εταιρείας. 

Αυτές τις μέρες μάλιστα ετοιμάζεται πυρετωδώς το σκηνικό με σκοπό ο Σεφερλής να μπορεί να κάνει… παιχνίδι επί σκηνής μαζί με τα δέκα πρόσωπα που θα είναι στην ομάδα του αλλά και με πρόσωπα που θα επιλέγονται από το κοινό που θα είναι 300 περίπου άτομα. Βέβαια είναι σίγουρο πως δεν σκοπεύει να πετά… τηλεοράσεις από τα μπαλκόνια αλλά θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και με κόσμο από τα σπίτια του. 

Οι μηχανές έχουν… γκαζώσει με σκοπό το α λά «Πολύ την Κυριακή» με «Καμένο το σενάριο» πρότζεκτ να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και να προβάλλεται κάθε Κυριακή μέχρι τη θέση του στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ να πάρει ο «Big Brother», που προετοιμάζεται για να επιστρέψει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

ΑΠΟ: Melasblog - newsit

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ