2020-01-22 16:20:25
Φωτογραφία για Οι εξελίξεις στις 8 Λέξεις κόβουν την ανάσα
Η Έρση νιώθει το κλοιό να στενεύει γύρω της και πιστεύει ότι θα μπλεχτεί με τον φόνο της Φωτεινής χωρίς να φταίει. Η Ολυμπία αρνείται να δεχτεί τον χωρισμό των γονιών της, σε σημείο που αναγκάζει τον Σίμο να της πει ότι έχει ερωτευτεί άλλη γυναίκα. Ο Σπύρος και η Ιφιγένεια ειδοποιούν την αστυνομία για το δώρο του Βαγγέλη. Η Ιφιγένεια ωστόσο συνεχίζει να απολαμβάνει τον ρόλο της νοικοκυράς, οδηγώντας τον Μιλτιάδη στα άκρα.

Ο Οδυσσέας νοικιάζει ένα νέο σπίτι, προσωρινά, μιας κι η Έρση αρνείται να επιστρέψει στο ατελιέ. Η Ευγενία ζητάει από τον Νικηφόρο να της δώσει δουλειά στην νέα εταιρεία. Ο Μιχαήλ αρχίζει να συναντιέται κρυφά με τη Λουκία και αυτές οι συναντήσεις λειτουργούν σαν ψυχοθεραπεία και για τους δύο. Ο Αλέκος βλέπει την Ηλιάνα με την Αγγελική και παραξενεύεται. Το ίδιο βράδυ η Ηλιάνα στήνει παγίδα θανάτου στην Αγγελική Ο Σίμος προσπαθεί να εξηγήσει στην Ολυμπία, ποια είναι η καινούργια κατάσταση στην οικογένειά τους αλλά η Ολυμπία δεν την δέχεται καθόλου ευχάριστα και αντιδρά έντονα! Η Έρση τρομοκρατημένη από την εξέλιξη των πραγμάτων, φοβάται ότι θα κατηγορηθεί για τον φόνο της Φωτεινής, παρότι όλοι γύρω της προσπαθούν να της βγάλουν από το μυαλό αυτή την ιδέα
. Στο μεταξύ η Ηλιάνα επιστρέφει με τον Αλέκο στην Αθήνα και προσπαθεί να πείσει τον Άκη και τον Δημήτρη ότι είναι καλά.

Ο Δημήτρης από την πλευρά του, απορεί γιατί η αδελφή του δεν έχει αναφερθεί καθόλου στην «απαγωγή» της, αλλά δεν μπορεί να πει και τίποτα, ενώ είναι έξαλλος με την αποτυχία που είχε το σχέδιο του. Ο Μιχαήλ συναντιέται όλο και πιο συχνά με την Λουκία, με την οποία τους ενώνει ο ίδιος πόνος και ανοίγουν ο ένας στον άλλον την καρδιά του, προσπαθώντας έτσι να βρουν μια παρηγοριά. Παράλληλα, στην Κέρκυρα, ο μεγαλύτερος φόβος της Έρσης γίνεται πραγματικότητα καθώς η αστυνομία προχωράει στη σύλληψή της!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ