2020-01-23 09:00:59
Φωτογραφία για Γιατί ο Χάρης Γρηγορόπουλος αρνήθηκε αρχικά να παίξει στην επιστροφή του Καφέ της Χαράς;
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς, το ρόλο του Τρελαντώνη, ενώ αποκαλύπτει πως όταν ο Χάρης Ρώμας του είπε ότι θα ξανακάνει τη σειρά, ήταν αρνητική η αντίδρασή του.

Υπήρξαν μέσα στη σεζόν σίριαλ που έγιναν σίκουελ, όπως οι σειρές “Θα γίνει της πολυκατοικίας”, “Λόγω Τιμής”… Έχει βαθμό “επικινδυνότητας” αυτή η κίνηση;

Σίριαλ τα οποία δεν πήγαν και καλά… Εμένα, όταν μου τηλεφώνησε ο Χάρης Ρώμας και μου είπε ότι θα το ξανακάνει, η πρώτη μου αντίδραση ήταν αρνητική.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;

Όταν διάβασα τα σενάρια, άλλαξα γνώμη. Πιστεύω στο πάθος του Χάρη και στην επιθυμία του να συνεχιστεί η σειρά αυτή 16 χρόνια μετά.

Οι συχνές επαναλήψεις του σίριαλ έχουν “γεφυρώσει”, κατά μία έννοια, το παρελθόν με το σήμερα και τα νέα επεισόδια.


Δεν έχει σταματήσει να παίζεται καθόλου το σίριαλ. Θα είναι και πολύ άμεση η σύγκριση, δηλαδή και η εικόνα μας θα είναι διαφορετική και όλα αυτά τα χρόνια θα φανούν, γιατί το παλιό δεν έχει σταματήσει να παίζεται, οπότε ήρθε το νέο και αμέσως θα υπάρχει η διαφορά. Θα δούμε… Εμφανίζομαι στα πρώτα επεισόδια, λόγω της άλλης σειράς που παίζω, έτσι δεν μπορούν να συμβαδίσουν τα γυρίσματα και των δύο σειρών. Όταν μου ανατέθηκε, πριν από 16 χρόνια, να παίξω αυτό το ρόλο, είχα πάρα πολύ μεγάλο άγχος, νόμιζα ότι θα γίνω ρεζίλι πανελλαδικώς, ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά και όλα αυτά, γιατί ήταν πολύ περίεργο πράγμα αυτό που έπρεπε να κάνω στο ρόλο του Τρελαντώνη.

Πότε σου έφυγε το άγχος;

Αφού σημείωσε αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία, τότε ηρέμησα και ήμουν πολύ χαρούμενος. Όταν ο Χάρης μου είπε ότι θα ξανακάνω, 16 χρόνια μετά, το Καφέ της Χαράς και το ρόλο του Τρελαντώνη, είχα πάλι το ίδιο άγχος.

Γιατί είχες άγχος αυτή τη φορά, αφού η “συνταγή” ήταν επιτυχημένη;

Για το πώς θα ξαναπιάσω αυτό το ρόλο, ήταν τρομερό. Πηγαίνοντας στα γυρίσματα, είπα την πρώτη ατάκα και ήταν πραγματικά σαν να μην είχε περάσει μια μέρα. Στην πρώτη ατάκα συνδέθηκα αυτόματα με τον Τρελαντώνη, πριν από 16 χρόνια. Τώρα υπάρχει μια αλλαγή και μια εξέλιξη, που δεν θα την πούμε, αλλά θα τη δείτε στην πορεία του σίριαλ.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ