2020-01-23 15:02:05
Φωτογραφία για Ρόδος: Στο σκαμνί ηλικιωμένος για τον βιασμό γυναίκας με νοητική υστέρηση
Η ώρα της αλήθειας φτάνει στις 3 Φεβρουαρίου για τον 74χρονο από τη Ρόδο που θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος μιας 36χρονης, την οποία δελέαζε με χρήματα.

Η 42χρονη γυναίκα σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» πάσχει από νοητική υστέρηση με στοιχεία ψυχωσικής συνδρομής σχιζοφρενικού τύπου, που έχουν ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση της κριτικής της ικανότητας, της δυνατότητας αυτοπροσδιορισμού και αντίστασης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2012, όταν οι υπεύθυνοι του Ειδικού Σχολείου όπου φοιτούσε η γυναίκα διαπίστωσαν ότι είχε χρήματα που δεν της τα έδινε ο αδελφός της ο οποίος τη φροντίζει. Τελικά, η 36χρονη αποκάλυψε ότι τα χρήματα της τα έδινε ο ηλικιωμένος, όταν την έπαιρνε από το σπίτι της και την οδηγούσε σε ερημική περιοχή του Μόντε Σμιθ, όπου ερχόταν σε συνουσία μαζί της.

Οι ισχυρισμοί

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου παρακολούθησαν τον ηλικιωμένο και τον συνέλαβαν το πρωί της 2ας Οκτωβρίου 2012 στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου είχε συνουσιαστεί με τη γυναίκα, η οποία φέρεται ότι φώναξε «αυτός μου το κάνει με το ζόρι, αυτός»! Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι η νοητική υστέρηση της γυναίκας δεν την εμποδίζει να καταλαβαίνει τι κάνει ή λέει, ενώ ισχυρίστηκε ότι σε μία από τις βόλτες που έκαναν του ζήτησε εκείνη να συνευρεθούν.
espressonews
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε νέα ώρα η εκπομπή...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε νέα ώρα η εκπομπή...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ